نظرسنجی: به نظرتون ادامه بدم؟
بله
خیر
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 63 رأی - میانگین امتیازات: 4.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○

بعد از هم گروه شدن تیم فوتبال ایران با آرژانتین، گروهی از کاربران ایرانی شبکه های اجتماعی با هجوم به صفحه لیونل مسی اتفاق ناخوشایندی را رقم زدند که ناراحتی این بازیکن و البته خیل عظیمی از مردم ایران را به همراه داشت.

فرهنگ امروز: پس از آن مسئولان فدراسیون فوتبال تصمیم گرفتند در حاشیه جام جهانی با تقدیر از این بازیکن به نوعی از وی دلجویی کنند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://tik.ir/files/fa/news/1393/4/2/13595_585.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
○○○○ اتاق فوتبال و سایر ورزش ها ○○○○ 16
پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar ، √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ ، MONESTORE ، سورنا فاول ، سانا50 ، Son of anarchy
آگهی
چیزی ک فدراسیون فوتبال ایران به مسی به عنوان نماینده ی ارژانتین داد این بود

پاسخ
 سپاس شده توسط TurK WolF ، Son of anarchy
Heart 
رسانه‌های بین‌المللی گزارش دادند که احتمالا ژاوی هرناندس پس از آخرین بازی اسپانیا در جام‌جهانی 2014 برزیل مقابل استرالیا کفش‌هایش را در بازی‌های ملی خواهد آویخت.

در حالی که به نظر می‌رسد حضور او در تیم ملی فوتبال اسپانیا نیز رو به پایان است، آخرین مسابقه لاروخا یک بازی خداحافظی برای وی به شمار می‌رود. هافبک 34 ساله در شکست 5 بر یک اسپانیا مقابل هلند حضور داشت اما در جریان باخت 2 بر صفر این تیم مقابل شیلی از روی نیمکت نظاره‌گر بازی هم‌تیمی‌هایش بود.

سانتی‌ کازورلا در این باره اظهار داشت: در تاریخ فوتبال هیچ بازیکنی مثل ژاوی هرناندس وجود نداشته است و بخش بزرگی از موفقیت‌های اسپانیا مدیون وی است.

وی ادامه داد:[
u] او همیشه بازیکن ویژه‌ای برای ما بوده است[/u]
پاسخ
 سپاس شده توسط Hadis Messi ، Xavi Hernandes ، Son of anarchy

صحبت های لئو درباره ی این ماجرا...

-خبرنگار: لئو دیروز ما با پدرت صحبت کردیم؛ در مورد اینکه تو نخواستی به اون بچه سلام کنی ...

-لئو : بله منم امروز این خبر رو شنیدم که من نخواستم به بچه سلام کنم. این احمقانست. چرا من نباید بخواهم که به یک بچه سلام کنم؟!؟ من ندیدمش.

-خبرنگار: آیا نگران این موضوع هستی؟

-لئو: مطمعنا...خیلی چیزا در موردش میگن.. چرا من نباید بخواهم به بچه سلام کنم؟!
اصلا چنین چیزی نبوده... من خودم هم یه پسر بچه دارم و هم برادر زاده و هیچوقت چنین کاری در مقابل یک بچه انجام نخواهم داد.
پاسخ
 سپاس شده توسط Hadis Messi ، Son of anarchy
مربی سابق بدنسازی تیم فوتبال بارسلونا به کادر فنی تیم فوتبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
مارتین مجیستر مربی آرژانتینی _ اسلوونیایی بدنسازی است که سابقه حضور در کادر فنی بارسلونا اسپانیا و همکاری با پپ گواردیولا را در کارنامه خود دارد.

وی با نظر زلاتکو کرانچار به عنوان مربی بدنساز به جمع طلایی پوشان پیوست.

حضور در کادر فنی تیم‌های ملی اسلوونی، اتحاد عربستان، النصر امارات و... از دیگر سوابق وی است.
پاسخ
 سپاس شده توسط Son of anarchy
حسن روحانی رئیس جمهور ایران اسلامی پس از بازی ایران-آرژانتین بادرخواست مردم مبنی بر تمدید قرارداد کی روش مواجه شد.اکثر ایرانی ها معتقدند که کی روش می تواند ایران را قهرمان آسیا کند.کی روش که گویا (این روزها) رابطه ی خوبی با کفاشیان ندارن گفته که باعث افتخر من است که رئیس جمهور ایران از من تمجید کند.
در همین راستا به نقل از یکی از روزنامه های صبح امروز (1393.4.3) رئیس جمهور تدبیر و امید قصد دارد بودجه ای 30 میلیاردی را جهت تمدید قرارداد کی روش و دستیارانش وهمچنین تامین تدارکات خواسته شده توسط کی روشدر اختیار فدراسیون فوتبال ایران قرار دهد.
پاسخ
خبرگزاری تسنیم: اسامی دعوت شدگان به اردوهای تیم ملی دوچرخه سواری کورسی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون دوچرخه سواری، با اعلام مدیر تیم‌های ملی ادامه اردوی آمادگی تیم ملی دوچرخه سواری کورسی آقایان از ششم تا سی‌ویکم تیر در محل کمپ تیم‌های ملی دوچرخه سواری واقع در مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.

بر این اساس اسامی دعوت‌شدگان به اردو به شرح زیر است:

1- امیر زرگری (البرز)

2- علیرضا حقی( البرز)

3- بهنام خلیلی خسرو شاهی (آذربایجان شرقی)

4- حسین علیزاده (آذر بایجان شرقی)

5- کریم خرمی (آذربایجان شرقی)

6- حسین ناطقی (اصفهان)

7- بهنام آرین ( همدان)

8- آروین معظمی گودرزی ( لرستان)

9- علی خادمی ( کرمان)
پاسخ
خبرگزاری تسنیم: هفتمین دوره مسابقات قهرمانی کشور دراگون بوت نیمه دوم سال جاری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون انجمن‌های ورزشی، این مسابقات در 2 بخش آقایان و بانوان و در رده‌های سنی زیر 23 سال، آزاد و بالای 40 سال در مسافت های 500 متر و 2000 متر برگزار می شود و ممنوعیتی برای حضور چند تیم از یک استان در یک رده وجود نخواهد داشت.

هفتمین دوره مسابقات دراگون بوت قهرمانی کشور به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در روزهای 27 مهر 93 برای بانوان و 30 مهر 93 در بخش آقایان در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار می‌شود.

مجموع امتیاز تیم‌های زیر 23 سال، آزاد و بالای 40 سال هر استان، قهرمان این دوره از مسابقات را مشخص خواهد کرد.
پاسخ
خبرگزاری تسنیم: اسکواش بازان تیم ملی کشورمان در روز دوم مسابقات قهرمانی آسیا موفق ظاهر شدند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در پایان روز دوم مسابقات اسکواش قهرمانی آسیا ورزشکاران کشورمان موفق شدند نتایج قابل قبولی کسب کنند.

در بخش پسران علیرضا شاملی، دانیال قارونی، پویا شفیعی و علیرضا گلستانی موفق شدند به ترتیب از سد حریفانی از اردن، سریلانکا، پاکستان و عراق گذشته و به جمع 8 تیم برتر برسند.

در بخش دختران نیز آیلی نیری، سوگل ثمودی و هلیا استیلی موفق شدند با پیروزی برابر حریفان خود در جمع 8 نفر برتر حضور پیدا کنند.

این رقابت‌ها امروز (سه‌شنبه) پیگیری خواهد شد.
پاسخ
خبرگزاری تسنیم: داور بین المللی ژیمناستیک گفت: تنها داوری هستم که از هم اکنون جهت قضاوت در المپیک ۲۰۱۶ برزیل دعوت شده‌ام.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک سید طاهر علوی گفت: سال گذشته در کلاس بین قاره ای از جمع 107 داور دعوت شده رتبه 25 را از آن خود کردم و ورودی المپیک 2016 برزیل را بدست آوردم.

وی افزود: از آنجایی که معمول است داوران به همراه تیم ما در المپیک حضور ندارد به همین دلیل قضاوت من در این رقابت ها مستلزم رایزنی مسئولین خواهد بود. البته خوشبختانه مسئولین فدراسیون قول هرگونه حمایت و همکاری را داده اند و تصور می کنم مسئولین برگزاری مسابقات نیز علاقه مند باشند تا داوران توانمند در رقابت های مهمی چون المپیک حضور داشته باشند.

علوی خاطرنشان کرد: از سوی کنفدراسیون ژیمناستیک آسیا جهت قضاوت در بازی های آسیایی به کره دعوت شده ام و امیدوارم در این مسابقات با قضاوت های خوب خودم بتوانم برای کشورم افتخار آفرینی کنم. در بازی های آسیایی 2006 قهرمانی 2012 آسیا و مسابقات متعدد دیگر قضاوت کرده ام و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا در اینچوان کره نیز توانایی داوران ژیمناستیک ایران را نشان دهم.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  درخواست نویسندگی در بخش فوتبال و سایر ورزش ها و زیرشاخه ها
  لو رفتن مهم‌ترین خبر فوتبال جهان در درگیری لفظی!
  واکنش آذری جهرمی به آیتم جنجالی فوتبال برتر
Information محرومیت بی‌سابقه امیر قلعه‌نویی از فوتبال
  تکرار ماجرای فصل گذشته بیرانوند در تیم فوتبال آنتورپ
  فدراسیون فوتبال و اعلام استادیوم های جام جهانی به AFC
  باخت «تاریخی» الاهلی مقابل استقلال در حضور وزیر ورزش عربستان
  فوری: شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس تایید شد! شایعه نیست
  شکایت فدراسیون فوتبال هند از پرسپولیس؟
  جهانبخش و تنیس فوتبال به جای اردوی تیم ملی(عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان