امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شعر

شعر 7شعر 7شعر 7شعر 7شعر 7شعر 7شعر 7شعر 7

سپاس شده توسط -Edgar ، BlAcK dAy ، D.I.Z.E.R.E
آگهی
(23-06-2014، 10:13)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا صبونه خوردیم ناهار هم جوجه کباب میخوایم....هم کوبیده...هم برگ...هم سلطانی....بقیه رو هم دوستان میگن....بالاخره این همه رقصو الکی نکردیم که ناهار درست و حسابی میخوایم....Big GrinBig GrinBig Grin

من عرسی فامیل خودم اینجوری قر و جو ندادم!

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شعر 7
 سپاس شده توسط BlAcK dAy
نه خیر اصنم اینجوری نیس این همه رقص کردیم که کوفت بده؟!آبروی عروس خانووووم میدونه...Big GrinBig Grinغذا ندی میریم همه جا جار میزنیم آبروتو میبریم...Big GrinBig GrinBig Grin

(23-06-2014، 10:14)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2014، 10:13)افعی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاغا صبونه خوردیم ناهار هم جوجه کباب میخوایم....هم کوبیده...هم برگ...هم سلطانی....بقیه رو هم دوستان میگن....بالاخره این همه رقصو الکی نکردیم که ناهار درست و حسابی میخوایم....Big GrinBig GrinBig Grin

من عرسی فامیل خودم اینجوری قر و جو ندادم!

عاره واقعن منم همینطورBig GrinBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شعر 7
 سپاس شده توسط D.I.Z.E.R.E ، -Edgar
احمد پ خ
الو
الو
شعر 7

شعر 7
 سپاس شده توسط .-Forbidden_Love-. ، BlAcK dAy
باشه شامتونم میدمBig Grin

شعر 7شعر 7شعر 7

سپاس شده توسط BlAcK dAy ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، D.I.Z.E.R.E
آفرین تازه داری دست و دل باز میشین....Big GrinBig Grin
شعر 7
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، D.I.Z.E.R.E
عروسی ک پولش پا داماده
هرچی خاستین بگین میخرن:-D
شعر 7

شعر 7
 سپاس شده توسط D.I.Z.E.R.E ، .-Forbidden_Love-. ، BlAcK dAy
بزن به افتخارشون حیف من باید برم انقدر ناراضی بودی نمیتونم بمونم غذا بخورم
آشق...
از این ب بعد این گونه بنویسید...!!
همیشه کلاه سرش میرود ...... !!!!!!!!!!

سپاس شده توسط BlAcK dAy
شعر 7

بچه ها دمت گرم رقصیدید خسته شدید بفرمایید همه بصرف شامBig GrinBlush

شعر 7

سپاس شده توسط D.I.Z.E.R.E ، BlAcK dAy ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
حالا این چی هست
 سپاس شده توسط BlAcK dAy ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان