امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 20:46)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:44)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتاب .__.

لامپ مهتابی :|

خوبی؟! ^-^
نورا.-.
نور افکن:|
بد نیستم ^_^
چزوری تو ^_^ نورنوری(:؟
هوووم خوبم ^_^

مدیریت مبارک دخی (:

میشه یه قالب واسم بسازی ؟!
مرسی(:

چه سبکی(:؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(19-06-2014، 20:47)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:41)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:38)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا پیـــآمـدار..."محـمـــّد.."

سلـآمـ..

گفتی که یک دیار هرگز به ظلم و جرم نمی ماند هرگز هرگز

ادامشو بوگو

کشیــدی عبــای وحــدت

بــر سر پاکان روزگـــار!((:

اینجا تکرار میشه

مــن چیزیـو که بلــد بودم از حفظ گفتــم..!(:

رزی خیلـــی بُـزی..!((:

خدافظ
یعنی چی>؟
(19-06-2014، 20:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:46)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم (:

چرا با فاطی ان نمیشین همزمان -__-
نمیدونم ! :|
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 115
 سپاس شده توسط First Star
نـسی..!؟؟؟

میتونم بــت ایمیل بفــرستم..؟Rolleyes

کارت دارمـ...!نمیتونم پ خ بـدمـ...!):
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(19-06-2014، 20:45)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:43)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ(:
چ کار کردم(:؟
دو تا موضوع جداس.. با دوستان بودنو و مدیریت(:
اصنم ربطی بهم ندارن^_^
مرضیوو|:

مـدیریت کـ..ــوفتت بشـه ! :||

دلم واست تنـــگ شُــده بـود عوضی -_- cry girlcry girl
مرسی^-^
از موقعی که مدیر شدم فقط ی چیز تغییر کرده
اونم دو برابر شدن تعداد فحشا نسبت بهمه-_-

>.< منم همینطور(((:
چطوری(((:؟
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(19-06-2014، 20:48)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدرضـآ حداقل مـدیر شُـدی ، کلـآس بزار :| !

مگه من عُقده ایم ! ؟ (:

سلآم نسی ! (:
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Wєιяɗ
(19-06-2014، 20:49)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:47)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:41)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:38)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 20:34)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتی که یک دیار هرگز به ظلم و جرم نمی ماند هرگز هرگز

ادامشو بوگو

کشیــدی عبــای وحــدت

بــر سر پاکان روزگـــار!((:

اینجا تکرار میشه

مــن چیزیـو که بلــد بودم از حفظ گفتــم..!(:

رزی خیلـــی بُـزی..!((:

خدافظ
یعنی چی>؟
بقیشو بلد نیست از حفط بگه|:
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
یکی از پسرای فامیلمون می گفت:
یکی ﺍﺯ ﻓﺎﻧﺘﺰﯼ ﻫﺎﯼ ﻣﻨﻪ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﺜﻼً
ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺯﻥ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﮕﯿﺮﻡ، ﺑﻌﺪ ﺧﻌﻠﯽ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ ﻭ
ﻫﻤﺪﻝ ﺑﺎﺷﻦ ﻫﯽ ﺻﺪﺍﺷﻮﻥ ﮐﻨﻢ ﻋَﯿﺎﻻﺕ ﻣﺘﺤﺪﻩ!!!
من :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 20:49)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی^-^
از موقعی که مدیر شدم فقط ی چیز تغییر کرده
اونم دو برابر شدن تعداد فحشا نسبت بهمه-_-

>.< منم همینطور(((:
چطوری(((:؟

اشکال نارع |: ..

خوبم ت خوبی ؟ .. ^_^
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(19-06-2014، 20:48)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی(:

چه سبکی(:؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://p0p-style.blogfa.com/page/s-62

کپی این نه ! یه چیزی تو مایه های همین !

(19-06-2014، 20:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم ! :|

میخوام بهت فوش بدم ولی میترسم ^-^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان