امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://tb22.trainbit.com/d/5828269884.jpg

-________-
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 100
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
مداح : 
حالا جنگ خون کو اعظم ؟ بابا اسمش یزیده نه اعظم .. حالا یزیده وزیده خزیده پزیده هر چی باشه یزید باشه یزید خره یه دونه باشه یزید خره یه دونه باشه کفشای سیاه پاشه .. 

خدافظ ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، T A R A ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://top-code.blogfa.com/post/127/

shakira _ la la la

http://top-code.blogfa.com/post/119/

اینم واسه مرضی . Justin Bieber Feat Migos - LookingFor
(19-06-2014، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــآرا تو هزاریم خطتو عوض کنـی..!من سروینــو دارم..!Sleepy

خوب با دختر خاله ما حال میکنیا ..kaffe2
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A ، ღSηow Princessღ ، !~IмДи~! ، Wanton
(19-06-2014، 18:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تیکش که میگه
سنگ کوروش و داریوش و بزن به سینه
بگو عرب نیستیم بذار بمونه کینه...

اینجاش خیلی معنا داره-_-

مست کنه

لش کنه

بی حس بشه

لا توتونش هش پره

نی حس زندگی

آره خوشحاله این اسمشه

ولی صبح پاشه خوب تا کی این حسشه

ایرانی بودن طلسمشه

ایرانی بودن یه اسمه که

از بچگیامون طوطی وار حفظ شعر

Angel

اینجاشم دوس دارم ._.
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(19-06-2014، 18:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 18:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونــم با مــن حال میکنـه..!kaffe2
 سپاس شده توسط T A R A ، Mᴏsᴇs ، Wanton
انجمن طرفردارای محمد راه ندازی شد(سلطان)اخیش دیه خیالم راحته
محر وم ننید گفتم ک فقط گفته باشم کمی سپاس بگیرم
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(19-06-2014، 18:46)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

بیا برو گمشو :|
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 100
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
ســـ بویز |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، !~IмДи~! ، First Star ، T A R A ، ♥CRAZY G!RL♥
(19-06-2014، 18:47)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونــم با مــن حال میکنـه..!kaffe2
آقا اینا تا سایت رو فیل*ر نکنن ول کن نیستن:|

(19-06-2014، 18:48)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـ بویز |:
یه شماره بت بدم حفظ کنی حافظه ات تقویت شه:|؟

:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 109 مهمان