امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 17:45)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درخواست گرافیکی کسی نداره ؟ (. . )

حوصلم سر رفته !

میسازی ؟! .__.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(19-06-2014، 17:45)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصلم سر رفته !

من
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

بدرود و خداحافظ همگـــی!(;
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، T A R A ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(19-06-2014، 17:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآن جی تی ای تو گوشیت داری ! ؟ 2.5 گیگ دیتآ میخوآست دان کردم ! ولی بآزی نمیکنم ! :|

Vice City روی تبلتم نصب کردم واسه خواهرم ولی خودم بازی نمیکنم ! سن آندرس هم فردا یا پس فردا ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://topnop.ir/uploads/201212/tpn6207/KYA3lgceRq.jpg

(:
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 83
 سپاس شده توسط Wanton ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، T A R A ، First Star
(19-06-2014، 17:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سس تار تار:|:|:|

آقای رضاkaffe2
حال کنید:V

شما خوبید:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby
(19-06-2014، 17:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:43)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا^_^

مرضی ^_^

هیم((:

خوبی تُ دُخیAngel؟
خوبمAngel
تو خوبی؟! ._.

حوصلم سر رفته !

مــن .__.

تینا نــرو >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 17:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:38)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جی تی ای بازی نمی کنم اصلا .. سخت ترین کارای دنیای خودمو گفتم ! Angel

جاست GTA IV

:|

من معتادشم ^_^

خیلی بازیه خوبیه ^_^ حتی بهتر از کال اف دیوتی :|

هیچی مثل سن آندرس نمیشه ! :|
روش مُد نصب میکردم ! یآدش بخیر ! :|

اگه watch dogs رو بازی کنی نظرت عوض می شه

من یه مرحله از این بازیو چن سال پیش توی کامپیوتر پسرعمم بازی کردم اصلا یادم نمیاد چی بود فقط یادم میاد Watch Dogs بود !  

گیمر از تو بعید بود 
بازی watch dogs ، بیست و هفتم می اومدهخ اون وقت تو چه جوری چن سال پیش بازیش کردی !!!!!!!

(19-06-2014، 17:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:43)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:38)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 17:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جی تی ای بازی نمی کنم اصلا .. سخت ترین کارای دنیای خودمو گفتم ! Angel

جاست GTA IV

:|

من معتادشم ^_^

خیلی بازیه خوبیه ^_^ حتی بهتر از کال اف دیوتی :|

هیچی مثل سن آندرس نمیشه ! :|
روش مُد نصب میکردم ! یآدش بخیر ! :|

اگه watch dogs رو بازی کنی نظرت عوض می شه

اونم بآزی کردم ! :|
ولی هیچی سن اندرس نمیشه ! :|
واسه گوشیم هم دارمش !
ایمآن جی تی ای تو گوشیت داری ! ؟ 2.5 گیگ دیتآ میخوآست دان کردم ! ولی بآزی نمیکنم ! :|
چن تا مرحله داره ؟؟رم ، گرافیک و سی پی یو رو بگو 
اول بازی رو هم توضیح بده
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
اگه کسی میخواد اینارو بصورت خصوصی بفرسته :

عکس پس زمینه + متن ( و جزئیاتی که مد نظرتونه ! )
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، T A R A ، Mᴏsᴇs
مرضیه از صب 100 بار خدافسی کردی هنو نرفتی :||

نرو خُ Angel
 سپاس شده توسط Wanton ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، T A R A ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، றДЯZ!Єђ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان