امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 13:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:51)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا دلم ميخواد خفه ات كنم @__@

میدونم cry girl
واقعا:|
چقدر منطقي!!
 سپاس شده توسط First Star
آگهی
(19-06-2014، 13:54)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فول آلبوم *-*

چرا شکلک دخترونه میزاری ؟ :|
از ایمان یاد گرفتم:|

>>>> ^__^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
سَلـ-ـآم..

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 29
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(19-06-2014، 13:55)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چشم برزخی دارم 0_0
اخطارای همتونو میبینم 0_0
البت همه مدیرا چشم برزخی دارن (:3

یکم بعد از سرت میوفته ...

الان خوشحالی .. بعدن دیگه ذوقشــو نداری ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(19-06-2014، 13:53)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:51)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :/

مـدیر مـدیره :// !

ببین شعر گفدم واسه خودم ^-^
دَرو وا کُن بآد بیاد
نَسی مُدی داره میاد (:3
میدونم خیلی چرته ^_^
:|
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
فــاطــی cry girl

باهام قهره cry girl

اگه باهام حرف نزنه خودمو میشکم cry girl

رگمو میزنم cry girl
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Navisa.
(19-06-2014، 13:57)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:55)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چشم برزخی دارم 0_0
اخطارای همتونو میبینم 0_0
البت همه مدیرا چشم برزخی دارن (:3

یکم بعد از سرت میوفته ...

الان خوشحالی .. بعدن دیگه ذوقشــو نداری ..

اره باو! :|
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 13:56)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:52)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:51)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا دلم ميخواد خفه ات كنم @__@

میدونم cry girl
واقعا:|
چقدر منطقي!!

منو ببخش cry girl
(19-06-2014، 13:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:54)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 13:53)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فول آلبوم *-*

چرا شکلک دخترونه میزاری ؟ :|
از ایمان یاد گرفتم:|

>>>> ^__^

کی گفته این دخدرونس ؟ >> ^_^

این نشانه ی شادی ئـه :|

دختـرونش میشه این >> *^_^*
 سپاس شده توسط Wanton ، Mᴏsᴇs ، Mσηѕтєя Gιяℓ
بای...

Confused

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، றДЯZ!Єђ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان