امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ

(19-06-2014، 12:15)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم قلیون بکشیم .__.

من همیشه پایم .-.

امروز نکشیدم ._.

بریم قهوه خـونه دوتایی .-.*

منم بیام قلیون ♥ ^_^
 سپاس شده توسط T A R A ، றДЯZ!Єђ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot
آگهی
(19-06-2014، 12:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرآور کیه دیگه اوسکول؟! :|
مرضیس .__.

احمد شاس میزنه ._.
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 12:15)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:11)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم قلیون بکشیم .__.

من همیشه پایم .-.

امروز نکشیدم ._.

آماده شو دارم میام دنبالت .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 9
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 12:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:09)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـارا با من قهره .__.

من غلد بکنم .. .__. ♥

نــه cry girl

تو دیگه منو دوس نداری cry girl

من تورو دوس دارم cry girl

(19-06-2014، 12:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرآور ! ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 9

مهرآور کیه دیگه اوسکول؟! :|
مرضیس .__.

کدوم مرضیه ! ؟
اخه اسمش شبیه مهرآور بود ! Big Grin
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 9
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، T A R A
(19-06-2014، 12:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:08)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:04)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــــــــه تاراcry girl

پاری؟ cry girl

نچ نچ نچ :|

این چه امضاییه -_-

الان این تو و پریایین ؟! .__.

حاج آقا احمت رضا بیا این خانومو ارشاد کن :|

چرآ و به چه علت ! ؟ ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 9

به علت قرار دادن یک عکس توهین آمیز و بر خلاف قوانین دین اسلام و انجمن :|

اوووف چه حرف سنگینی زدم دیسک کمر گرفدم -_-
احمت رشوه هم میگیره :183:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 12:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آماده شو دارم میام دنبالت .-.

ب شوهرتم بگو بیاد *-_-*

:|
 سپاس شده توسط T A R A
:| امیر اینقد مدیریت نکن!
برا منم بذا! :|

خدافس! :/
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، றДЯZ!Єђ ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 12:16)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریم قلیون بکشیم .__.

من همیشه پایم .-.

امروز نکشیدم ._.

منم بیام قلیون ♥ ^_^
بدون مــن قلیون از گلوتون پایین میره .__.
 سپاس شده توسط First Star ، றДЯZ!Єђ ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 12:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم مرضیه ! ؟
اخه اسمش شبیه مهرآور بود ! Big Grin

مهراور نی :| مهراوه اس :|||

بهتـرین ! :|

همون بهترینم نمیشناسی :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(19-06-2014، 12:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:14)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:08)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 12:05)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری؟ cry girl

نچ نچ نچ :|

این چه امضاییه -_-

الان این تو و پریایین ؟! .__.

حاج آقا احمت رضا بیا این خانومو ارشاد کن :|

چرآ و به چه علت ! ؟ ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 9

به علت قرار دادن یک عکس توهین آمیز و بر خلاف قوانین دین اسلام و انجمن :|

اوووف چه حرف سنگینی زدم دیسک کمر گرفدم -_-

کمرت درد گرفت ! ؟ :|

سنگسآر ! ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 146 (2) ஜ۩۩ஜ 9

هییم آره -_-

تارا منو ببر دکتر ؟! .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان