امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(19-06-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاهو چشه ؟ وا نمیکنه برات ؟

نـــه باو ):

(19-06-2014، 10:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمزتو برات بگیرم ؟ (:

اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Mr.Robot
آگهی
(19-06-2014، 10:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه !! من بی تقصیرم |: امروز صب نه تا پ خ داشتم |:
انگــآر من مدیر شد |: بـــآو |: ســـ بویز |:

دادا خدایی حق من بود
حالا مبارکش باشه ولی خب!

دادا خدایی حق اون بود !! تو نسبت به اون فعالیتت یک سومم نبود (: منم تقصیر ندارم !! دو تا مدیر مخالفت کردن !!

(19-06-2014، 11:01)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:58)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='றДЯZ!Єђ' pid='2033222' dateline='1403164580']

نـــه باو ):

(19-06-2014، 10:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمزتو برات بگیرم ؟ (:

اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟

مرضیه صابر بم گفت شب رمز تو رو میده به من !!
که بدم بهت (: تا شب صب کن !! فعلا سرش شلوغه !!
شب باش رمزو بت بدم !!
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ
(19-06-2014، 11:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2014، 10:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه !! من بی تقصیرم |: امروز صب نه تا پ خ داشتم |:
انگــآر من مدیر شد |: بـــآو |: ســـ بویز |:

دادا خدایی حق من بود
حالا مبارکش باشه ولی خب!

دادا خدایی حق اون بود !! تو نسبت به اون فعالیتت یک سومم نبود (: منم تقصیر ندارم !! دو تا مدیر مخالفت کردن !!

(19-06-2014، 11:01)றДЯZ!Єђ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='றДЯZ!Єђ' pid='2033222' dateline='1403164580']

نـــه باو ):

رمزتو برات بگیرم ؟ (:

اره امیر میتونی ؟؟؟؟؟

شب باش رمزو بت بدم !!

کدوم مدیرا مخالفت کردن?((:
حداقل من اسپم نمیدم|:
انشالله دفعه بعد کی مدیر میشیمBig Grin?
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot
(19-06-2014، 11:03)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب باش رمزو بت بدم !!

باشه منتظر میمونم .. cry girl

مرسی !
 سپاس شده توسط Mr.Robot
سلام .-.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، றДЯZ!Єђ ، ~Mahnaz~ ، Mr.Robot
سرعتم داغونه -_-

اهورا ولی حقته -_-

تو مدیر میشدی من نمیشدم زندت نمیزاشتم -_-

خدافظ همگی !
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، றДЯZ!Єђ ، ~Mahnaz~
(19-06-2014، 11:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرعتم داغونه -_-

اهورا ولی حقته -_-

تو مدیر میشدی من نمیشدم زندت نمیزاشتم -_-

خدافظ همگی !

ممنون!
ممنون!
خدافض(:
خدا رو شکر نشدم|:

حالا عمرا براتون از صابر حقوق بگیرم!|:
خخخخ
 سپاس شده توسط றДЯZ!Єђ ، امیررضا*
(19-06-2014، 11:07)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

(((:

سلـآمــ
(19-06-2014، 11:07)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

سلام|:
اینجا هم دس از سرت بر نمیدارمBig Grin
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star
حالا مدیرا نزنن این اکانتو هم محروم کنن ، بدبخ شم ?

فک کنن واس تنوع با ی اکانت دیه اومدم !

عرفان ک ندید ، میزنه محروم میکنه .. :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان