امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

اوه اوه جو لاین تو حلقم (=

بدرود ! {:
گــفـتگـوے آزاد 146 140

سپاس شده توسط T A R A ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(18-06-2014، 23:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:26)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه با هیچکی به غیر از فخری کار ندارم.فخری مجبورم نکن بگم.من اصا حرفی ندارم تو دلم.به خاطر این موضوع دیگه هیچکی نمیتونه بهم پ.خ بده..............
فخری؟ :|

من..!Wink
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
واییییییی ، ترکیب رنگ قرمز و زرد چقدر قشنگ میشه !

تحلیل دخترها از بازی بایرن مونیخ و دورتموند
گــفـتگـوے آزاد 146 140
 سپاس شده توسط F A R ! N
بچه ها خدا وکیلی عارفه اینجور بچه ای نیستش.اون هیچ وقت نمازش قضا نمیشه..........
تروخدا بس کنید
ملی اومد خوش اومد

حیف ک با خر اومدUndecided

سلامTongue
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط F A R ! N
نقل قول:
آوا..؟×^__^
 زهره مار >_<

ذوقم داره >_<

بله؟ (* ..)

نقل قول:
سواستفاده از ابزار مدیریت ؟ -_-
کی اهمیت میده؟

حتما صابر؟ :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 140
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(18-06-2014، 23:32)سوگند0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها خدا وکیلی عارفه اینجور بچه ای نیستش.اون هیچ وقت نمازش قضا نمیشه..........
تروخدا بس کنید
رو سر ما شاخ میبینی؟ -_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، ღSηow Princessღ
(18-06-2014، 23:31)سوگند0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.من خیلی از دستتون عصبانیم.............

ببین آی پیت افتاده..!میدونم که عارفه ای..!

ایمان دوست داره..!باید چیکار کنه باور کنی..؟!

تــآرا تو یه چیزی بگو..!
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(18-06-2014، 23:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمــآن خیلی دوست داره..!روش نشد بیاد بگه..!Confused به من گفت غیر مستقیم بهت بگم..!نظرت چیه..؟!
به منم گُف .__.

(18-06-2014، 23:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:25)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!
پاری ^ _ ^

(18-06-2014، 23:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! (:

منتظرم kaffe2

من هر چی گذشتم ببینم تو چه کمکی بهم کردی چیزی پیدآ نکردم ! :|
ولی چون قول دادم مجبورم ! :|

گمشو بدردنخور :|
نمیخوام اصن!

من از همین جآ اعلام میکنم کنترل پنل نآظم میخوآم ! :| میدونم آخر پروریی ولی میخوآم ! :|
بآ این رنگم حآل نمیکنم اسم زشت شد ! D:

میگیرم دیگه ! :|
گــفـتگـوے آزاد 146 140
 سپاس شده توسط T A R A ، ∆ MeRzaD ∆
بچه ها واقعا خجالت داره.نمیدونید عارفه داخل پ.خ چقدر علامت گریه فرستاد.........................

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان