امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 23:26)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا و تارتاری: ))
سلام^__^
سلام گــفـتگـوے آزاد 146 139
(18-06-2014، 23:25)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

سلام
:||||
آگهی
بای:|||
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، ღSηow Princessღ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Mason
(18-06-2014، 23:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:25)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!
پاری ^ _ ^

(18-06-2014، 23:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! (:

منتظرم kaffe2

من هر چی گذشتم ببینم تو چه کمکی بهم کردی چیزی پیدآ نکردم ! :|
ولی چون قول دادم مجبورم ! :|
گــفـتگـوے آزاد 146 139
 سپاس شده توسط T A R A ، ∆ MeRzaD ∆
(18-06-2014، 23:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمــآن خیلی دوست داره..!روش نشد بیاد بگه..!Confused به من گفت غیر مستقیم بهت بگم..!نظرت چیه..؟!

مغز بز واسه تو میذاشتن به یه جایی می رسیدی :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ღSηow Princessღ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، Mason ، Wєιяɗ
(18-06-2014، 23:26)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه با هیچکی به غیر از فخری کار ندارم.فخری مجبورم نکن بگم.من اصا حرفی ندارم تو دلم.به خاطر این موضوع دیگه هیچکی نمیتونه بهم پ.خ بده..............
فخری؟ :|
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
پـــآری..؟!^__^

تــآرآ..؟!^__^

رزی من باهات شوخی میکردم..!|: دلیل نمیشه تو منو بفروشه به این همه پسر..!

آوا..؟×^__^
 سپاس شده توسط melodi+ ، T A R A ، Mason ، parmida.a ، Wєιяɗ
(18-06-2014، 23:29)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:26)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:25)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا و تارتاری: ))
سلام^__^
سلام گــفـتگـوے آزاد 146 139

سلام!

سلام
:||||
من نخود اشم گــفـتگـوے آزاد 146 139
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
سلام.من خیلی از دستتون عصبانیم.............
(18-06-2014، 23:29)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:26)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه یکی اسپانیارو از دنیا حذف کنه؟ >_<

لعنتیــــــآ کورننننننننن >_<

اسپانیا - برزیل ؟ :}
محرومیت؟ -_-
سواستفاده از ابزار مدیریت ؟ -_-
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(18-06-2014، 23:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمــآن خیلی دوست داره..!روش نشد بیاد بگه..!Confused به من گفت غیر مستقیم بهت بگم..!نظرت چیه..؟!
به منم گُف .__.

(18-06-2014، 23:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 23:28)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!
پاری ^ _ ^

(18-06-2014، 23:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! (:

منتظرم kaffe2

من هر چی گذشتم ببینم تو چه کمکی بهم کردی چیزی پیدآ نکردم ! :|
ولی چون قول دادم مجبورم ! :|

گمشو بدردنخور :|
نمیخوام اصن!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 139
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان