امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 22:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــآکم پـآک شـُـد×

>ــ<

-__-

من دیروز پول تو جیبی های گرامیو رفتم دادم8 تومن لاک مات :|

((((:

خوآهر من مآت گرفته....مشکی!!!!
:|

اِِِِِِ

گـــــــــــــُــــــــــل شد!
برا من سورمه ای هستش! (:
با لیمویی رنگ الان روی ناخنم زدم قشنگ شده (:

خوش سلـــیقه ♥

^ــ^*
 سپاس شده توسط F A R ! N
آگهی
(18-06-2014، 22:25)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره .__.

هیچی دیگه ، قدیمی بود :|

ایمان نظرت راجب حرفه صابر؟
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
صابر شست گذاشت کنــآر..Confused

بیاید اعتصاب کنیم..!18
 سپاس شده توسط T A R A ، ERF@N
(18-06-2014، 22:25)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:17)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوره .__.

هیچی دیگه ، قدیمی بود :|

خلاصه ، من عکستو دیدم .__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 117
 سپاس شده توسط ERF@N
(18-06-2014، 22:24)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرین اشتباه کردی دیگه..!

گوشی های نوکیا بهترینن..!تــآرا یادته..N8داشتم موقعی که 1/540بود ازم زدنش..!)):

الان سامسونگـه..!ولی خب بازم میگم هیچی نوکیا نمیشه...!

آبجیم آیفون داش..رفت عوض کرد لومیــآ خرید..!

من از طراحی نوکیا خوشم نمیاد
وگرنه گوشی خواهر خودمم نوکیا ست!

ولی خداییش هیچی سونی P نمیشه :/
من اون یکی ابجیم سونی پی داره!!
من همش جلوی اون سوسک میشم :|

آره سامسونگ هم خوفه ! (:

من گول خوردم :///
گــفـتگـوے آزاد 146 117

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
سعیــد معروفــــ

^ــ^*

گــفـتگـوے آزاد 146 117
 سپاس شده توسط T A R A ، F A R ! N ، Mason ، ERF@N
این صابر چقد اصبیه kaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 146 117
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ERF@N
(18-06-2014، 22:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:24)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:18)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لــآکم پـآک شـُـد×

>ــ<

-__-

من دیروز پول تو جیبی های گرامیو رفتم دادم8 تومن لاک مات :|

((((:

خوآهر من مآت گرفته....مشکی!!!!
:|

اِِِِِِ

گـــــــــــــُــــــــــل شد!
برا من سورمه ای هستش! (:
با لیمویی رنگ الان روی ناخنم زدم قشنگ شده (:

خوش سلـــیقه ♥

^ــ^*

مرسی عزیزم (:
گــفـتگـوے آزاد 146 117

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
خوب بود
(18-06-2014، 22:23)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 22:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامی؟ >____<

بله؟! >_<

هیچی:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 100 مهمان