امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

عرفان هستی
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(18-06-2014، 21:15)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
اگه این طوره اونم شاخین نیس جنتیه ((:

شاخین کیه من جنتی رو گذاشتم!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، F A R ! N
بدرود+_+
گــفـتگـوے آزاد 146 93
 سپاس شده توسط T A R A ، Navisa. ، ERF@N ، F A R ! N
(18-06-2014، 21:11)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:08)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی ^__^
مامی^__^
سحر^__^
سلام^__^
اواتارم خوبه._.
سلام =)
اره خيلي اواتارت قشنگه ^__^
خوبی تو؟^__^
نه زياد خوب نيستم
هركار ميكنم امضام درست نميشه ):
رزی شانس اوردی زمانــه تو فرید بود برای گفت و گو مدیر شدی..!$__$

هر انجمنِ پرتــی که وجـود داره من مدیرشم..!Dodgy
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N ، Mason
(18-06-2014، 21:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط نظر مثبت مدیرارو نداری!

مدیرا اوکی رو بدن ، بقیش با من .-.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(18-06-2014، 21:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان واس نویسندگی اسممو میدی ؟ .-.

نه اخطار دارم نه چیزی .-.

فعالیتمم خوبه .-.

فقط نظر مثبت مدیرارو نداری!

(18-06-2014، 21:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواتارو من بهت دادم فرین!

باس خاطره تنوعantisirk
چشم :|

دلم نمیادcry girl
اشک از چشام سرازیر شد ! cry2
تو بدون من برو بچمونم ببر!

بچه رو از بوستان بیارم ؟ :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(18-06-2014، 21:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:14)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ گو تو عاشقشی:|

خودت تنهایی ب این نتیجه رسیدی ک من عاشق ایمانم ؟ :||||||||||

نه باو با بچه ها نشستیم کنفرانس گذاشتیم و به این نتیجه رسیدیم:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، T A R A ، F A R ! N
(18-06-2014، 21:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:05)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 21:03)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی ^__^
مامی^__^
سحر^__^
سلام^__^
اواتارم خوبه._.
بعوض آن را !
سرافکنده ام کردی! :|
+اینجا نامحرم هس براچی با تاپ میگردی؟! :||
مامان چادرمو گم کردم._.
آفرین حالا درست شد این آواتارت---->خوشملهAngel

دستم درد نکنه من یه عمر مسلمون زندگی کردم اونوخت دخدرم میاد بهم میگه صدفم((چادرمو)) گم کردم:|
گــفـتگـوے آزاد 146 93

سپاس شده توسط ERF@N
هر کی به این پست سپاس نده ینی عاشق عرفانه و من فکشو میارم پایین :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، F A R ! N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان