امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 146

(18-06-2014، 15:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جو9و9و9و9ون :|
به به:|

به رضا بیا فیض ببیریم :|

این یکی رو نگا =)

[ بعضی وقتا شک میکنم دخترم :| !! ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، T A R A
آگهی
(18-06-2014، 15:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:47)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــآآآآآآآآآآآرآآآآآآآآ >ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ<

نــــــــــــــــــــــــروووووووووو ))))))))))))))":
باووشه عشخم^_^
(18-06-2014، 15:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:39)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نشانه های سوختگی دماغه نه؟؟؟؟

هع!

تو حرس بخور!

من امروزمو برا تو حروم نمیکنم!

حالو حوصلتو هم که ندارم...
واسه خودت تا ردا ویز ویز کن...

برو 4 تا تیکه از ت نت پیدا کُن .. انقد ب مغزت فشار نیار ... مُـخت دچار پـریــ*ـود میشه (: !

بعدش بیا اینجا حرف از سوختن بزن (: ! فعلا اونجات داره میسوزه بدبخ ! :|

حرص چیو بخورم ؟ تو برو فعلا بـِزا واس شوهرت :|| !

میتونی خفه شی .. منو وادار نکن ی کاری کُنم کف و خون قاطی کُنی .. پس خَف بمیر .. (:

خودت میدونی حرس چی..
منم میدونم..
حوصله حرف زدن و دعوا هم ندارم...
وگرنه دهنت صاف بود...
آهان ،اینم یادم نره بگم...
عرضه داشته باش جلو خودم بحرف ..نه پشت سرم...
اینجوری نشون میدی چقد ازم میترسی...
دافسس...
بکش بیرون توئم :|

(18-06-2014، 15:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــن میــــــرم -ــــــ-

تـآرا ..

خـــودافــــــس جیگملــــــــــم ^ــــ-
نرووو )))):
(18-06-2014، 15:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:48)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوسمت دارم._.
من بیشتر عشقو .__.
(18-06-2014، 15:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه مواد را با هم مخلوط کنید....

تارا آماده اس:V
منو بخورین <:

(18-06-2014، 15:47)**MOHAMMAD** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان 145 بودا:|

پارازیت نیا kaffe2
اینو بخوریمConfused؟

ایییی:|Confused

حالا که منو دُرُس کردی باید منو بخوریkaffe2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=121425
=))))))

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A
من براتون برقصمگــفـتگـوے آزاد 146 13
 سپاس شده توسط #marya# ، First Star ، Dead Silence ، T A R A ، Mᴏsᴇs
(18-06-2014، 15:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من...
حواس..
همیشه..
-_-

زاخار :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A ، Mᴏsᴇs
(18-06-2014، 15:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه مرضی :|

رضا بیا بشین تخمه بیار تماشا کنیم -__-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
یه نکته در باب دعوا شما خانوما...

لطفا از تیکه ها و جملات فاز سنگینی که تو نت یاد میگیرید استفاده نکنید...

مثه مرد فحش بدید:|

با تشکر!

دکتر رضا(به همراه سس تار تار:|)

(18-06-2014، 15:53)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:48)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:48)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جو9و9و9و9ون :|
به به:|

به رضا بیا فیض ببیریم :|

این یکی رو نگا =)

[ بعضی وقتا شک میکنم دخترم :| !! ]
اوفففف...
:|

(18-06-2014، 15:54)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من...
حواس..
همیشه..
-_-

زاخار :V
جاستینو صدا کردی:؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby ، Dead Silence ، T A R A
خُب دیگه .. گُم شُد رف :| کم مونده بود بشـآشـ*ـه تو شلوارش =)

تارا و مرضی مواظب خودتون باشین ^_^*

رضی تو هم مواظب زنت باش =) !

خُب خدافـس ...
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(18-06-2014، 15:54)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=121425
=))))))

کصافت .__.
گــفـتگـوے آزاد 146 13
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(18-06-2014، 15:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففف...
:|

خفه شو (:

جدی من واقعا با این اخلاق ک**ی دخترم ؟! :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(18-06-2014، 15:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 15:54)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه مرضی :|

رضا بیا بشین تخمه بیار تماشا کنیم -__-

گــفـتگـوے آزاد 146 13

نورا بیا برقصـــــــــــیم ..^_^
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان