امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(18-06-2014، 10:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dᴇʟᴀᴍ Vᴀsᴀsʜ Tᴀɴɢ Sʜᴏᴅᴇʜ cry girl

پدرمو میگه ^_^ --->دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
*^_-*

cry girl

مامانم گریه نکن *-_-*

خودم مث یه مرد ازت مواظبت میکنم تا بابا بیاد *^_^*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(18-06-2014، 10:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ک عشق اصد/:
واس من دهن کجی نکن دخدره ی بی ادب *-_-*

فاطی ک عشق اصد|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سروش بحثِ سیاسـی کرد..!|:

باآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی..!#__#
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، First Star ، ~Mahnaz~ ، Thyme
(18-06-2014، 10:16)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:13)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ®~®

اهم اهــم
@_@

ایهیم ایهیم ®~®
 سپاس شده توسط Thyme
(18-06-2014، 10:18)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dᴇʟᴀᴍ Vᴀsᴀsʜ Tᴀɴɢ Sʜᴏᴅᴇʜ cry girl

پدرمو میگه ^_^ --->دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
*^_-*

cry girl

نکنه خدایی نکــرده قصد جدایی داریــد فاطی ؟!
cry girl

(18-06-2014، 10:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا0_0

جـــــــــآن مادر ؟
*_*

هیم♥.♥

دوست دارم^_^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Thyme
(18-06-2014، 10:18)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه خدایی نکــرده قصد جدایی داریــد فاطی ؟!
cry girl
جیغغغغ T__T

نه T__T

خیلی وحشتناک دلم واسش تنگ شده ): !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme
(18-06-2014، 10:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 10:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام به شوما(:

~_~

من دیروز فهمیدم تو و فاطی بهترین دوستامین ._.

اگه اذیتتون کردم ببخشید ._.

هیم._.

خوبی تُ؟

هیم.~.

نه بابا خجالتم نده^_^

فاطی ک عشق اصد/:

سلام مهناززززز((:

مرضِــــــــــــــــــــــــــــع!

چطوری عغشــــم؟ــــــــــــــــــ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
نوری؟>_<

بیا اینجا._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=121050
(18-06-2014، 10:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم گریه نکن *-_-*

خودم مث یه مرد ازت مواظبت میکنم تا بابا بیاد *^_^*
هیممم من بهت افتخـار میکنمـ فرزندمـ *__*

ولی .. بابات مُـرده p336

(18-06-2014، 10:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ک عشق اصد|:
مـرضی -_-

اینجوری (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Thyme ، First Star
(18-06-2014، 10:18)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم؟! 0_0
لادنو میگی؟! 0_0

اوورع ..!
از فلشــ رفت ..!
هعیــ
cry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 130
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mσηѕтєя Gιяℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان