امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(18-06-2014، 2:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان بخاطرتو بريا موهاموكشيد كنده شد بول بده برم موبكارم

من بی پولم Angel

همه داراییمو جمع کردم واسه اون TV !
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
ایمان بفرما ودکا

امشب هی مست می کنم..
 سپاس شده توسط Wanton
(18-06-2014، 2:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بفرما ودکا

امشب هی مست می کنم..

چرا تو الان خواب نیستی ؟ ._.
 سپاس شده توسط ERF@N
(18-06-2014، 2:25)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 2:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان بفرما ودکا

امشب هی مست می کنم..

چرا تو الان خواب نیستی ؟ ._.

از مامانم اجازه گرفتم بابامم بوسم کرد گذاشت بیدار بمونمcrazy
 سپاس شده توسط Wanton
(18-06-2014، 2:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت چقدر بی ملاحظه شدن .__.
 سپاس شده توسط ERF@N
(18-06-2014، 2:28)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 2:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملت چقدر بی ملاحظه شدن .__.
تازه از خونه بقلی صدای جیغ میاد! یکی ام آخ و اوخ می کنه. ملاحظه دارن ملت؟ دارن؟ داریم؟ 3fs
 سپاس شده توسط Wanton
(18-06-2014، 2:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه از خونه بقلی صدای جیغ میاد! یکی ام آخ و اوخ می کنه. ملاحظه ندارن ملت3fs

پس چه خبرایی هست اونجا .__.

فوتبال میبینی ؟
 سپاس شده توسط ERF@N
یکی جلوی این طرف بیشعور پسر تنها رو بگیره. کل آپارات رو داره کپی می کنه که مثلا به من برسه! آخه این پست های پوچ چه ارزشی داره؟ داره؟ نداره؟ داریم؟

(18-06-2014، 2:31)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-06-2014، 2:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه از خونه بقلی صدای جیغ میاد! یکی ام آخ و اوخ می کنه. ملاحظه ندارن ملت3fs

پس چه خبرایی هست اونجا .__.

فوتبال میبینی ؟

داشتم میدیدم این چوب پنبه هه افتاد پایین گم شد. روشن کردم. یک یکه! ولومو ببرم رو صد. دیکس دیکس! 

اوه اوه این یه شبکه دیگس!
 سپاس شده توسط Wanton
(18-06-2014، 2:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم میدیدم این چوب پنبه هه افتاد پایین گم شد. روشن کردم. یک یکه! ولومو ببرم رو صد. دیکس دیکس! 

اوه اوه این یه شبکه دیگس!

چی مصرف کردی عرفان ؟ ._.
 سپاس شده توسط ERF@N
ايمان اي دنيا دوست ب ارزشهاي معنويش فكركن موهاموبخاطرتواز دست دادم-_-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان