امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(17-06-2014، 17:48)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه دختر دیگه رو میخوام میشناسیش

کیست ؟ o_o
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
& ..

bye ..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، T A R A
(17-06-2014، 17:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش از رزی بکش بیرون :|

من میدونم اونو مورد هدف قرار دادی O_O

رزی شوهر داره ! عـــــــــــــرفان شوهرشه :|

حالا اگ جرئت داری بش نیگا بندا *-_-*

تارا =}
 سپاس شده توسط Dead Silence ، T A R A
(17-06-2014، 17:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 17:48)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیست ؟ o_o

خب بگم یه دفعه با چاقو میاد سرمو پخ پخ میکنه !!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(17-06-2014، 17:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ..

وای وای وای =}

نه بابا خودش دیشب گف منو نمیخواد .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝ 39
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason
تـآرا شوهر داره :|

بش نیگا کُنی ، چَــپت میکنم *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط T A R A
ツ נڅــ ـ ـ ـےツ

این رو من نظر داره ها!!!!

نگا چی نوشته

هومممـ .ـ. .. !
سروش جان ادامه بده -ـ- !
من اومدم کـآرت دارم =)
جـآستین یه دودیقه واسا باس برم پذیرایی >ـ<
الان الان \: .. !

اون جان چی میگه!!!!

Тэр ...  нэртэй байсан
(17-06-2014، 17:51)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 17:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیست ؟ o_o

بنـآل کیه :|

خودم جم و جور میکنم پخ پخ ت نکنه :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، T A R A
(17-06-2014، 17:46)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 17:41)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـم -__-

(17-06-2014، 17:40)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سُـروش کی رو مَـد نظر داری ؟؟ :|

بگو خودم واست میگیرمش :|
سروش بگو به طور کامل و نجومی بدبخت بشی و در افق محو بشی بگو بگو...!!!!! ^_^

(17-06-2014، 17:39)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 17:37)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم از سلامتون O_0
 خواهش
خب چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
 بشین منو نگا کن !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ده فعالیت کن تو انجمن
مثلا چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
 برو تو بخش آهنگ و موسیقی تایپکای منو ببین صفحه ی 1 و 2 تایپکام هست
(17-06-2014، 17:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 17:51)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیست ؟ o_o

بنـآل کیه :|

خودم جم و جور میکنم پخ پخ ت نکنه :|

ول کن دیگه دیشب هم بهش گفتم تو گلوم گیر کردی خر شدم عاشقت شدم گفت نه حالا تو چیکار میخوای بکنی!!!

Тэр ...  нэртэй байсан

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان