امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 145 ❝

(17-06-2014، 15:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم مخاطب خاس  ماریا منم
اخه من باتو مشکلی دارم ؟

ن تو نیستی
آگهی
(17-06-2014، 15:53)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم مخاطب خاس ماریا منم

آقا امیر ممنون واسه لینک ترول.
(17-06-2014، 15:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم|:

چرا با خودتون درگیرید دوستان؟|:

درحال انجام عملیات نفس گیر فضول شناسی هستیم
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
تو دعواها این دخترا....

جملات قصاری میشنوم که دکتر شریعتی هم گردن نمیگیرتشون.__.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من برای حل مسئله های ریاضی به مدت 15 دیقه تو دستشویی به سر میبرم بعد میام پای ریاضی
نمیدونی چه ترفندیه لامصب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Exclamation
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(17-06-2014، 15:54)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم مخاطب خاس  ماریا منم

آوووم
میگم اون نیس-_-
سپـآس .. !
تو این جمع از یکی خیلی خیلی بدم میاد و نمیتونم تحملش کنم (:

بای .. تا اون بره .. ! (:

خدافـس ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(17-06-2014، 15:54)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:47)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 15:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر دفعه نسخه جدید میزنن من توی توالتم/:
الان مجبور بودی که اینو بگی؟

توالت چقدر جای خوبیه آدم میشینه آرامش میگیرهBig Grin
اره
مخصوصا اگه به سیاست فکر کنه!!

بیخیال
شما راحت باش..

آره بابا تمام سیاست از دل روده ات میاد پایین!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Navisa.
(17-06-2014، 15:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمــآن..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!Angel

هوم ؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان