امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 18:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سّلآمـ ..!

برو کلـوب . . .

imanE23
ایمـان صفـآ

سرچ کـن میـاد /
آگهی
(16-06-2014، 18:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. !? where is my man

where is your what?!!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 18:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:21)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به|:
فاطی اون کلت منو از زیر متکا بده بیاد
خودت هم برو سنگر بگیر|:
بحث خشونت امیزه-_-
برات خوب نی!|:
از M-513 به R-824 ||:
اینجا نیاز به نیرو دارم._.
 همین الان بندازش زمین ._.

وضعیت خطریه|:
یه خشاب بیشتر ندارم|:
باید بزنم تو هدف!
من نمیتونم کل ساختمونو بیارم پایین >.<
R-824  بدو نیرو های گروه RP 7  بفرس کمک |:
خدایا توبه |:
لعنتی نیروهای Rp 7!
از اهورا به CIA
سریعا با هیلیکوپتر ساختمون رو ماصره کنید|:
تمام
من امدن گروهو متوقف کردم ، تو هم همین کارو بکن._. نزار به گروه SP8  بگم بیان |:
بزر صلح کنیم |:
{ الان مار در وضعیت بازیه  Thr Last of us  قرار داریم|: }
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 18:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:20)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی >_<
نکن کادی که باز آرد پشیمانی!
با گوشی  میاما! :/\
سوتی دادم ببخشید! ~__~

تقصیر من بود دلم واسش سوخ *-___-*

هیییم-_- پشیمون شدم اصن *-_-*

پسرا همشون مث همن ! *-_-*
:|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(16-06-2014، 18:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقد یه مدت نبودم cry girl

به این زودی منو فراموش کردید *._.*

*ـ_ـ*
you are always in my heart honey ._.

(16-06-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمم بغلم موکونی ؟ ._.
هآع هآع *ـ_ـ*

آیسان لاک مشکی یا قرمز ؟! :|
 سپاس شده توسط First Star ، Ƒαкє ѕмιƖє
اهورافرزند منه ازهم اكنون-___-

فاطمه اين بازميشه نظربديد
s5.picifile.com/file/8126764518/flashkhor.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
امیر منم میخوام ولی اگه چشاتو ببندی آخر عاقبتت مثل سروش میشه Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(16-06-2014، 18:26)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:20)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــعــله گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 199

هیییم مـهرزاد *-__-*

میتونی دوباره برگردی سره خونه زندگیت ولی " نـه بـه عنـوان بـی اف جـی اف " -____-*

بـه عنـوان مـرد خـونـه گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 199
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 199گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 199
چه پیشنهاد بزرگی گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 199
لیاقت نداری :V

مجردیو عشق اصد ~_~ :| -__-*
بــعله -_-

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=118774&pid=2001900#pid2001900

:v

همه ی اونا رو تو پ خ بت گفتم *-_-*

لازم نبود لینکه گفتگو رو بدی *-_-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
مپنون خوبم نورر نوری ^_^*
تو خوبی؟! *^_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star
(16-06-2014، 18:21)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 18:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از سرپرست فاطی به تمامی واحدا|:
ار این اتاق محافطت شه|:
فاطیی>.< دخدرم._.
برو اون  آر پی جی منو از تو کمد بیار افرین گلم .-.
به|:
فاطی اون کلت منو از زیر متکا بده بیاد
خودت هم برو سنگر بگیر|:
بحث خشونت امیزه-_-
برات خوب نی!|:
از M-513 به R-824 ||:
اینجا نیاز به نیرو دارم._.
 همین الان بندازش زمین ._.

وضعیت خطریه|:
یه خشاب بیشتر ندارم|:
باید بزنم تو هدف!
من نمیتونم کل ساختمونو بیارم پایین >.<
R-824  بدو نیرو های گروه RP 7  بفرس کمک |:
خدایا توبه |:

نههه

من زخمی شدم )`:

کمک >_<

هلپ می :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان