امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 17:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی داره|:
اهورا 0_0
-_-

خو بچه سوال فنی داش
منم به عنوان بزرگتر خواستم جوابش رو بدم|:
اصن حرف نمیزنم.__.
سروش تو با پونزده سال سن غلط میکنی از سوالا میزنیBig Grin
من همسن تو بودم عمرا از این حرفا نمیزدم|:من عمل میکردمBig GrinAngel
شما ببخشینش.__.
هومم._.
پزشک عمومی <__<
|:
دنبال دکتری?
نه |:
سلامت باشی|:
من عادت دارم تابلو هارو بخونم|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(16-06-2014، 17:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو نبودم که ._.
بــرو بــرو تو ماکان نیستی :|
cry girl

((((((:

(16-06-2014، 17:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون اسپم نیس سرشار از حرفه

سر شار از حرفه؟(:
همین سرشار از حرفا
سرشار از اخطار ها هم هست خوشمزه (:

خب-__-
.
.
.
.
.
.
کی آبجی من و ناراحت کرده؟گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 168
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ ، T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη † ، pink lady
سلام...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
خداسعدی
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 168
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A
(16-06-2014، 17:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس !

ستی قضیه چیه!?
اسه میری اسه میای که گربه شاخت نزنه?|:
سلام نداده خدافس!?
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، pink lady
(16-06-2014، 17:19)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:14)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو نبودم که ._.
cry girl

((((((:

(16-06-2014، 17:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[i][b]
سر شار از حرفه؟(:
همین سرشار از حرفا سر شار از اخطار هم هست خوشمزه (:

خوشمزه یه چیز دیگس
گفتم در جریان باشی
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-06-2014، 17:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس !

بتمرگ مای عشق ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη † ، pink lady
(16-06-2014، 17:19)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر شار از حرفه؟(:

خب-__-
.
.
.
.
.
.

سروش.عرفان.مهرزادcry girl
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~ ، M.K.N ، Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~! ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 17:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا 0_0
-_-

خو بچه سوال فنی داش
منم به عنوان بزرگتر خواستم جوابش رو بدم|:
اصن حرف نمیزنم.__.
سروش تو با پونزده سال سن غلط میکنی از سوالا میزنیBig Grin
من همسن تو بودم عمرا از این حرفا نمیزدم|:من عمل میکردمBig GrinAngel
شما ببخشینش.__.
هومم._.
پزشک عمومی <__<
|:
دنبال دکتری?
نه |:
سلامت باشی|:
من عادت دارم تابلو هارو بخونم|:
گفتم اگه دنبال دکترب من یکی رو میشناسم|:
جدی?
افرین..موفق باشیAngel

با تو نبودم که ._.
cry girl

((((((:

سر شار از حرفه؟(:

خب-__-
.
.
.
.
.
.
هیچکس (:

سپاس شده توسط T A R A ، † αƖιєη † ، M.K.N
(16-06-2014، 17:11)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام......!

0_-
هـُــلـُـویـه مـن *^_^*

(16-06-2014، 17:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های علیکم ^_^
سـلـآم (:

(16-06-2014، 17:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم واسه کیبورد تنگ شده بود (:

سلام ^_^
ســلـآم (:

(16-06-2014، 17:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز خـوش *^_^*

بـدرود ...
عوضی -_-

خدافس !
پـســت فـطـرت ! cry girl

نـرو cry girl

(16-06-2014، 17:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|||||
سلام:|
سـلـام رُژ صورتی {:

(16-06-2014، 17:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـدون شـرح :}    گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 168
تـآرآ ب این بگو می خواستی بری خاستگآریـش -_-
 سپاس شده توسط T A R A ، Dead Silence ، !~IмДи~! ، pink lady ، M.K.N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان