امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 17:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:10)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:03)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوما و اقایونی که ایرانسل دارن
به این شماره اس خالی بدین ببینین تا حالا چقدر شارژ مصرف کردین81332|:
فقد اب و قند هم کنارتون بزارید!
لازم میشهBig Grin
عمه جان هم حالش خوبهAngel

تو مطمئني،،تازه ٥٠٠از حساب منو بر داشت

صداشو درنیار|:
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

آگهی
(16-06-2014، 17:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:07)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

چـــیــــه؟0__0

نکبت cry girl
ببین اینا چی بم میگن !! p336
منم بی تقصیرم گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 166
 سپاس شده توسط T A R A ، Wєιяɗ ، M.K.N ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
دلم واسه کیبورد تنگ شده بود (:

سلام ^_^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، pink lady ، M.K.N ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 17:12)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:11)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:09)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:08)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، Av!Sh@ 1D، First Star، M.K.N، SOROU$H، _TakPaR_، ♥ماریا♥، ツ נڅــ ـ ـ ـےツ*، 1 مهمان

خـداحـآفـظ ایمـآن (: .. !

سلآم سروش |: ~~> بچـه خوب -ـ- !

درود آقا ماکان (: .. !

نورا \: .. !

آویشا !؟ 0ـ0 خودتو معرفی کـن !

سلام امـیر .. !

سلامـ مـآریا .. !

سلام غـزل !

سلام مهمون \: .. !

خوبین همگـی !؟ ..

ممنون عزیزم من خیلی بچه خوبی هستم!!!

بلـی بلـی مـیبینـم -ـ- .. !

خودتی نوشتی

سلآم سروش |: ~~> بچـه خوب -ـ- !

احیانـا این داداشش احـمد نـیس !؟ .. |:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-06-2014، 17:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های علیکم ^_^

ادبیات فارسی متحول شد!!!!

به خودم افتخار میکنم *__*
 سپاس شده توسط S R U H ، ∆ MeRzaD ∆ ، pink lady ، Wєιяɗ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-06-2014، 17:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:08)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:04)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان یه سوال دارم یه دختر در بین سن 15 تا 17 به ابعاد 50 تا 70 سانت بیاد بهت بگه لخت شو میشی!!!!

بستگی داره|:
اهورا 0_0
-_-

خو بچه سوال فنی داش
منم به عنوان بزرگتر خواستم جوابش رو بدم|:
اصن حرف نمیزنم.__.
سروش تو با پونزده سال سن غلط میکنی از سوالا میزنیBig Grin
من همسن تو بودم عمرا از این حرفا نمیزدم|:من عمل میکردمBig GrinAngel
شما ببخشینش.__.
هومم._.
پزشک عمومی <__<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-06-2014، 17:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:08)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:07)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:03)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

چـــیــــه؟0__0

نکبت cry girl
ببین اینا چی بم میگن !! p336
منم بی تقصیرم گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 166

اینم نقش داره ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 166
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H ، M.K.N ، ~~SARA:HIVA~~
(16-06-2014، 17:15)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم واسه کیبورد تنگ شده بود (:

سلام ^_^

سلام(:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آقا نظرتون راجع ب اين جيه؟
خيلي سادس؟
rockdizfile.com/bdt3gk424h8g
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، ~~SARA:HIVA~~ ، ∆ MeRzaD ∆ ، M.K.N
(16-06-2014، 17:15)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 17:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های علیکم ^_^

ادبیات فارسی متحول شد!!!!

به خودم افتخار میکنم *__*

وآآآآآآآآآآی خدآآآآآآآآآآآآآ
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان