امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 16:32)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا عاشق سروش شده ._.

من شکر یخورم عــاشقه این شم :|
توئم فردا آخرین مهلتته فهمیدی یا نه؟! :|

آخرین مهلت چی؟ .(. .)
 سپاس شده توسط T A R A ، šhεïdα ، #marya# ، † αƖιєη †
آگهی
(16-06-2014، 16:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم دو تا بادیگراد گردن گلفت استخدام کنم |:

بشین اینجا بات کار دارم >_<
فردا آخرین مهلته ._.
:|

مثه اینکه سروش راست گفت -_-

نخیرم دروغ گف :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 150
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
رژی عشقم ^_^

تارا بات قهرم .-.

تو دیه منو دوس نداری ):
 سپاس شده توسط šhεïdα ، ERF@N ، T A R A ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:32)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا عاشق سروش شده ._.

عرفان :|

تواَم؟
 سپاس شده توسط ERF@N ، T A R A ، šhεïdα ، #marya# ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:28)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورنوری^-^
رکی^-^
مهی^-^
رُجــی *-*
خـوبـیع ؟! {:

اوهوم ت خوبی؟^-^
هـومم ^_^

تارا عاشق سروش شده ._.

کلتو گاز بگیر|:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، šhεïdα ، T A R A ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم دو تا بادیگراد گردن گلفت استخدام کنم |:

بشین اینجا بات کار دارم >_<
فردا آخرین مهلته ._.
هه خدا این شادی هارو از ما نگیر 

تریکیدم از خنده
 سپاس شده توسط šhεïdα
(16-06-2014، 16:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من جاستینو میکُشم )';

هعییی )):

منو فروخت ب اون دخدرههه )):

:|

آخه اون قیافه نداره ک رفته تو س تا از موزیک ویدیو هاش با اون کـرده :|||

اححح >.<
|:
بدتر از انریکه اینه |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط šhεïdα ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:33)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا عاشق سروش شده ._.

عرفان :|

تواَم؟

قضیه چیه .[sup]_[/sup].
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، šhεïdα ، S R U H ، T A R A ، #marya# ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 16:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:25)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:20)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 16:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها تارا در پیام خصوصی از من خواست عکس لختمو بذارم:4fv:

یا مسیح

(16-06-2014، 16:19)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومینا میاد پس هیسس |:
نفسم میاد هیسس|:
مگه جا تورو تنگ کردن ؟|:

اره
جاتو عوض کن به ما ربطی نداره(:

اگه ربطی نداره پ دهنت رو ببند لطفا

خودت داری کاری میکنی ک با هم قر کنیم حالا خود دانی
یاد بگیر درست صحبت کنی(:
اونقدیم وقت ندارم که بخوام وقتمو سره جواب دادن به تو تلف کنم ((:
ویا اینکه اعصابم برات خورد بشه |:
در ضمن جدا از مدیریتشون دوستای منن و حق نداری بشون توهین کنی! این یادت باشه  ..
واقعا راس میگی .. (: ایول ..(:
یه نفر کمترجــآ بیشتر (:
 نمیدونم چطوری بخاطر این لطفت ازت تشکر کنم ((: هه .. (:

من میدونم با بستن در تالار اندیشه
 سپاس شده توسط šhεïdα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان