امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 14:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
اواتار._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A
آگهی
دوستان تحریک پذیر بفرمایید تو

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/k6eyr1ymdtjwhmzbqq5m.jpg
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mr.Robot
salammmmmmmmmmmmm
]هرچي مي خواي بدوني از خودم بپرس[/size][/color]
خيلي کار خوبی کردين به پروفايلم سرزديد بايد اول میگفتيدقشنگترش میکردم
]اسمم ارمین بچه کرج15 سالمه[size=x[/-large]نکاه کردی با پایه خودت برو بیرون

توکه رفتي خداهمرات ولي تنهاشدي برگردسراغ [/color]اونکه شب هاشوفقط بايادتوسرکرداوني که ظاهراانگارزيادي ازسرش بودي ولي تنهااجابت از دعاي هرشبش بودي
{عشق [/color]است داریوش اقبالی}{ پرسپولیس سالار}{استقلالی فقط فرهاد مگر نه پوچه}
[/size][/color]

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.tanha-tarin-tanha1.blogfa.com
سلام مرضی
افتضاح تر از این نمیشم
بارانی ات را بپوش و در آغوشم بگیر . . .
ابر ، ابر گریه دارم . . . !
 سپاس شده توسط Dead Silence
(16-06-2014، 14:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

مدیر آواتارت رو عوض کن
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 129
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط T A R A
(16-06-2014، 14:50)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:47)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام *^_^*

اع (:

تینا نبودیی داشتم جلو امیر لخت می شدم :|

بعدشم معلوم نی چی میشد :||||
بعــدش اگه شر اعظم اجازه میداد چن نفری عملیات ولفجر 18 رو شرو میکردیم |:
چن نفری ؟! o_O
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ∆ MeRzaD ∆

سلام ._.
سروش امروز همه میخوان مارو لخت کنن |: آواتارشو |: ما باز ب رکی میگفتیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، S R U H ، T A R A ، ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 14:52)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:49)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی موزیک ویدیو  All That Matters رو بزار میخوام دان کنم :|

اونی ک دان کردم باز نکرد :|

داریش اصن !؟
اواتارت داره منو تحریک میکنه مرض -_-

اره دارمش :|

اه >_<

دختره میاد جلو جاستین اشوه میره :|

میشینه ، پا میشه ، با خودش ور میره :|

کصافط :|

تو فعلـن بـُرو لُخـت شو با پسـرا :| ! نمیخواد تحریک شی *-ــــــ-*

خودت آپ کُن ، واسم بزار !

دمتــ جیـزززز ...

موزیک ویدیوشو میخواما ... نه خوده آهنگشو ...

بِــدیــو ... ! RolleyesRolleyes
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(16-06-2014، 14:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحـر خـوبی عزیزمـ ؟ *^_^*
سلام تیناجونم
مرسی اجی گلی
خوبم مرسی ^__^

البته اگه با من بوده باشی!!
 سپاس شده توسط Dead Silence
(16-06-2014، 14:54)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

مدیر آواتارت رو عوض کن

چشم ._.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 129
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان