امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJ9p2-sRxRE26KzcnptiGiaNWuZSSBTInnLJIuWw0aQmSoi1NU
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(16-06-2014، 14:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوتار یک نفر اینجا تحریک کننده است &ــــــــــــــــ&
اواتار خیلا تحریک کنندست
(16-06-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:28)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بویز :V

س. ا
:|
عـــرفــآن باید لخت شی -___-
تو اول لخت شو من از پشت هواتو دارم -__-
دردت گرفتم بگو :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 14:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJ9p2-sRxRE26KzcnptiGiaNWuZSSBTInnLJIuWw0aQmSoi1NU
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
مـــن گفتم عرفان باس لخت شی رکی سری سپاس زد =)))))))چیه رکی ؟ =))))))
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ξrιc logιc
(16-06-2014، 14:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

http://www.taknaz.ir/upload/75/0.757769001361377670_taknaz_ir.jpg
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
اواتار من که نیس -_-

(16-06-2014، 14:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب دستور از شر اعظم اومد :|

من طرفدارشم :|
 سپاس شده توسط #marya# ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~

|:
الان هدف این طرف تو اواتارت چیه ؟ |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

|:
اینا کین دیگه :| ولشون کنیم تو یه اتاق کارای بد بد میکنن :|

(16-06-2014، 14:33)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگو نگو ادمو همش تحریک میکنی :| تو میتونی من چند روز تو کلینیک داشتم درمان میشدم :|
رکی کیه :|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 14:32)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوتار یک نفر اینجا تحریک کننده است &ــــــــــــــــ&
اواتار خیلا تحریک کنندست
(16-06-2014، 14:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:28)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 14:26)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بویز :V

س. ا
عـــرفــآن باید لخت شی -___-
تو اول لخت شو من از پشت هواتو دارم -__-
دردت گرفتم بگو :|

مثلا یکیش .......
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(16-06-2014، 14:33)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار من که نیس -_-

خب دستور از شر اعظم اومد :|

من طرفدارشم :|
اگــه طرفدارشی ت هم باس لخ شی :ngh:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان