امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

ایمآآآآآآآآآآآآن الآخ منو مجبور به چه کآرآیی میکنه! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/ad8oeldhthix3g5ph4ri.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 110
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(16-06-2014، 13:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا 15 سالشه ؛ نه نورا؟ :|
منم همین فکرو میکنم .-.

آواتار دیروز وایبرت رو بولیزش کرت بود دیدی؟ .___.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ∆ MeRzaD ∆ ، Magical Girl ، !~IмДи~! ، ◄Iяαи► ، ✘ЯØற!ηд✘
(16-06-2014، 13:17)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زدین تو ذوقم ://

سارا من 14 سالمه بهمن 15 میشم ._.
متولد چندی؟|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи► ، ✘ЯØற!ηд✘
(16-06-2014، 13:16)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:14)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابای
نرووووودیه به من که میرسه سر میرسه

امتحاناتو چیکا کردی

اخه کار دارم گلی
خوب نوشتم کارنامم گرفتم
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ✘ЯØற!ηд✘
(16-06-2014، 13:17)جومونگ وحشی غرب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:L28:123Confused5B:pe5:kar:

:|||||

(16-06-2014، 13:17)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا 15 سالشه ؛ نه نورا؟ :|
منم همین فکرو میکنم .-.

آواتار دیروز وایبرت رو بولیزش کرت بود دیدی؟ .___.

ایهیم ._.
بخاطر تو گذاشتم *._.*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط melodi+
(16-06-2014، 13:17)جومونگ وحشی غرب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:L28:123Confused5B:pe5:kar:
ردت توسط دخترا بیوفته دس فتا کارت ساختس! از ما گفتن بود|:
من خودم به این صورت چن نفرو فستادم پیششون |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(16-06-2014، 13:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآآآآآآآآآآآآن الآخ منو مجبور به چه کآرآیی میکنه! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیریک ._.
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~! ، ✘ЯØற!ηд✘
(16-06-2014، 13:17)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیلیـــــــــ ت ×××××××××××××××
این بهتر نیست لعنتی ؟
(16-06-2014، 13:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیریک ._.

هآ؟
(16-06-2014، 13:12)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:11)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:08)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:06)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک ویرایش کردم ولی دیگه دیره
دیگه دیره لعنتی
اونا همه چی رو فهمیدن
همین روزا میان تا بکشنت
کاری از دست پلیس بر نمیاد Big Grin

میگم آرین در رابطه با همین موضوع یه ترول بسازیم .. نظرت چیه ؟؟؟Big Grin

حال ندارم کمرم درد می کنه Big Grin
عکس جاسمینو دیدم کمرم درد گرفت Big Grin

من کمرم تیر میکشه Big Grin
باید شیر موز بخورم Big Grin

رفیقم رکورد داره
تو یه روز نه بار کمرش درد گرفته Exclamation
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان