امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 11:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:13)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو اونو دیدی تحریک شدی اینو ببینی چی میگی ((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/611fv5dg98s6koen5m03.jpg

دمـ, دخـتره گـرم Big Grin

凸(¬‿¬)凸

احمدی نژاد فکر کنم گفت شب بیا باهات کار خصوصی دارم!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
آگهی
نقل قول: متآل كه مآل شيطآن پرستآس 
کی اینو زرو میزنه؟ :|

اصن میدونی متال چیه اینی که این حرفو زدی؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 69
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 11:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:14)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ويدئوشو ديدم خيلي وحشتنآك بود بعدم من تو هوآ نميپرونم!
هعیهعیهعی ..

یه مشت خرافـآتی دور و ورمونن :| !

ولش كن اصا من شيطآن پرستآ رو دوس ندآرم دوس دآرم خون آشآم بشمBig Grin:vil:p332
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 69
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 11:15)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:12)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:08)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا-_-
زنم چی کار میکنه؟خوبه؟چه خبرایی دیه از داری؟؟؟
-__+

اممم..!نمیدونــم..والا..اون اکنته بود که ماله لعیا بود..؟! نـآزی یه بار باهاش اومده بود..!
مثه این که دیروز اومده بچه ها محروم کردن..!لعیا گفت به من..!-_-
چون من سره یه داستانـی باهاش قهـرم..!>__<

کی محرومش کرده بود؟0_0 0_0 0_0 دقیقا کی؟؟؟
لعیا هم تازگیا نمیاد فقط از تو میتونم خبر بگیرم!
سر چی حالا دعواتون شده؟

گفتم که وسطه خیابون کلن ما دعوا داریم..!

یــه دفـهـ بحث پیش اومــد دقیقـاً تو یه مکانِ عمومــی رو سریه منو از سرم کشید..!^__^ بعد یه سری پسر الافـ هار هار خندیدن..!نازنین هم نشسته با اونا میخنده..!منم قهر کردم باهاش..-_-

زشته بالاخره..!لعیا تو انجمن ایمـآن میاد..!الان رفته مشهد..نمیدونم واسه کی داره دخیل میبنده..!که پا نمیشه بیاد...!Big Grin

(16-06-2014، 11:15)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:14)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:13)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:11)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://8pic.ir/images/vemlg0exoqq7lrovdgog.jpg

برادر آلبرت داشتیم ؟ cry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

حقیقت تلخه ._.

ی کاری نکن INNA رو فوش کش کنما *-_____-*

جاستین کجــآ..!اینــآ کجـآ..!+_+
من روش حساسمـآ..!
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Albert wesker ، Dead Silence
(16-06-2014، 11:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان ؟ O_o

میخوام رزی رو هم بلیبری کنم 1: (((((((:

بلیبری نه .. بلیبر !

:|
 سپاس شده توسط RedSparrow
(16-06-2014، 11:17)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام

ایتالیا ک 2-1 برد .__.

ولی اسپانیا 5 تا خورد 4fvf
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
(16-06-2014، 11:17)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام
باز این اومد:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Albert wesker ، melodi+

ســلام

سلام=)))
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط RedSparrow ، melodi+
:| خدافس
(:2
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
(16-06-2014، 11:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: متآل كه مآل شيطآن پرستآس 
کی اینو زرو میزنه؟ :|

اصن میدونی متال چیه اینی که این حرفو زدی؟ :|
احسنت به دختر خودم-_-

راستی....

مزیک ویدیو اسلیپ نات....

فک کنم سولفور.....

خیلی چرتهConfused

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان