امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 11:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا باید یاد بگیری در هر شرایطی به خاندان پهلــوی احترامـ بذاری..!+__+

یـه کاری نکن برم پدربزرگمـو بیارمـآ..!خودت که سمتشو میدونـی..!Angel
آقا من نخوام به خاندان خودم احترام بذارم باس کیو ببینم:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
آگهی
(16-06-2014، 11:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبـــــــــٍ سوشي كجآ بوديم؟!؟

خونه خالــــــــــــه ><:

سوشي خآله اره مآهي چهلمش پآرسآل بود يآدت رفته؟

میخوای اون عکس رو بذارم که احمدی نژاد با دختره(((:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 64

منحـر،ـف شدیـم .

اولیـن چیزی کـ ب نظرتون میریسه چیـِ ؟
 سپاس شده توسط S R U H ، RedSparrow
(16-06-2014، 11:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا metal never ends....
اس میگیره.__.؟

متآل كه مآل شيطآن پرستآس ضمير ايت ميگيره بعدشم منظورش پآيآن هآست O_o
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(16-06-2014، 11:05)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:02)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 10:57)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار:V
15:42:|
**نت سوز:|
من قبل ترش یدونه 20 دقیقه هم گوش کردمcrazy
حالا اگه من میگفتم 20 دقیقه که تو میگفتی من یه 30 دقیقه ای گوش دادم:|
نه به جان تو این 20 دقیقه دیگه بیشترینش بوده:183:
مداحی بود:V؟

نه از اعماق دنیای غرب اومده بود!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(16-06-2014، 11:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اس میگیره.__.؟
چـون متـال برمیگرده به ضمیـر it !

و برای it همـ اس به کـار برده میشه !

بلی :|

تو کار و زندگــی نداری..؟! برو یه ذره بچه داری کن..!

از من یاد بگیر..!غذای آریانــآ رو دادمـ نشستیم پیشِ هم اومدیم فلشخـور..!18
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 11:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اس میگیره.__.؟
چـون متـال برمیگرده به ضمیـر it !

و برای it همـ اس به کـار برده میشه !

بلی :|
مگه متال اسم جمع نیست:|؟

پس اگه اینطوریه راک اند رول هم یکی حساب میشه؟؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Thyme
(16-06-2014، 11:06)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــآس شدن این ترم زبانم !..
چون امروز کلاس دارم هیچی نخوندمــ !
برم من ..!
خودافــ
نه هیچکی fail نمیشه :| !

موفق باشی ^_^

بای (: !
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 11:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحـر،ـف شدیـم .

._.
 سپاس شده توسط Albert wesker
(16-06-2014، 11:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحـر،ـف شدیـم .

جنسیت برای من مشخص نیست

جنسیتشو بگو بعد ما تحریک میشیم
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان