امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 23:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فــــــــآتحه رو تقدیـــــم میکنم به شوهرت ^ــــــــــــــــــــــ^
شـوهـر ندارمـ Angel

(15-06-2014، 23:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه بآهم چکآر کردین که شکمتُ به صورت لخت دیده ! ؟ :|

من برم بآی ! (:
کاری نکردیم گفتم رو تختیم رو دیده -_-

چشاتُ درویش کن >_< !

خدافست ._.
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، RedSparrow ، T A R A ، † αƖιєη †
آگهی
(15-06-2014، 23:41)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب از صد فرسخی اینجور آدما نمیگذره ._.

سخت میشه تو این زمونه آدما رو شناخت !

بکش بیرون دیگه =))

ــــــــــــــــ

اون سریالِ رو دان کردی ؟
 سپاس شده توسط RedSparrow ، T A R A
(15-06-2014، 23:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:35)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما دهنتو ببند kaffe2

بی ادب :|
فرزام بم گف بت بگم :|

(15-06-2014، 23:36)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:31)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم جنی میخوام ._.

شما همون رمانتو بخون ._.
شما دهنتو ببند kaffe2

(15-06-2014، 23:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم جنی میخوام ._.
OCULUS  :|

:4chs: ..
مرسی :|

اگر چه اجبار بودو خوندی..؟!Confused

-_-
cry girl

خیلی قشنگـه..!|:
فرشته ی من..؟!+__+
گناهکـآر..>!؟
تقاص..؟!
فقط برای من بخون..؟!
و...
 سپاس شده توسط T A R A ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
خدافظ همگی ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton ، T A R A ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، † αƖιєη † ، First Star
(15-06-2014، 23:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دختره خوبیم p336

دیگه حنات رنگی نداره ._.
 سپاس شده توسط T A R A ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:41)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:38)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:37)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ی رمان خون در همین حد باید انتظار داشت !

خودتو اذیت نکن ._. همشون ی شکلن ._.

فک میکردم دختر خوبیه ._.

نا امید شدم ازش :|

تو ساکت شو گراز >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 178
 سپاس شده توسط RedSparrow
فاطی بخورمت:|
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 178
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow
(15-06-2014، 23:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونجایه خشتکش یه جوریه :|

چیز شدع :|

مطمئنی دخترع ؟» :/
منمـ ده دقیقه ذهنم مشغول همین قضیه بود O_O

برآمدس :||

دختره ولی :/
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 23:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بکش بیرون دیگه =))

ــــــــــــــــ

اون سریالِ رو دان کردی ؟

:|

فارگو ؟

(15-06-2014، 23:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:38)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 23:37)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ی رمان خون در همین حد باید انتظار داشت !

خودتو اذیت نکن ._. همشون ی شکلن ._.

فک میکردم دختر خوبیه ._.

نا امید شدم ازش :|

تو ساکت شو گراز >_<
حقیقت تلخه ._.
 سپاس شده توسط Wanton ، T A R A
(15-06-2014، 23:44)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی بخورمت:|

خاک به سرم :|
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان