(15-06-2014، 22:54)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میزنن تو برجک ادم |:
(15-06-2014، 22:53)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوفف .. این چن وقت هیچکس حالش خوب نیست .. بیخیال باو .. یکم قوی باشین حداقل .. بد تر از شما هم هس والا .. هر کی مشکلات خودشو داره ..
خدافض ..
ول کن اینارو :|
فکر خوبیه ..
(15-06-2014، 22:54)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قول بده فقط بغلش میکنی|:
(15-06-2014، 22:50)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 22:48)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.صحنه اهسته |:
(15-06-2014، 22:38)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من اگه این حرفا رو می خواستم به تو بزنم که باید با نویسندگی خدافظی میکردم :|
مگه تو میخوای نویسنده بشی ؟ :|
الان رکی با گوشه استین اشکشو پاک میکنه میگه اره یه روزی ..|: ایمان سکوت مرگباریو اختیار کرده ..|:
من زیاد فیلم دید م حالم خوب نیس |:
هعی._.
(15-06-2014، 22:47)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو بغلش پس|:
(15-06-2014، 22:45)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 22:41)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برو پیشش همدردی کن|:
:| محمد نداریم
حالا چی کارداری کیه|:
موسوی اسمش چیه پس هانن ؟>.<
|:
جیییغ >__<
دوسش دارم^-^
برام بیارش تا برم :|