امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 20:20)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود . . . . به دوستــــآن
بیا لخت شیم |: دستور از شر اعظم اومده |:

KosKhlolE Chel :|

امیـر . خواستیـن نویسنده ها رو انتخـاب کنین منو یادت نره ... یه ندا بده همـه همرنگ امـآم شیم .

ارسـالام زیاد شده ... بگو فقط ... دفه قبل یـادت رفته بود .
ایندفه هم یادم میره :V اون جمله ی اینگلیسی هر چی بود عمته lo0o0o0o0oo00o0o0o0l

این دفعـه کـ یادت بره . برادریمو حلـالت نمیکنم ..

من خودمم نفهمیدم دختره چی گفت .

اینگلیسی پیـام میده من نمیفهمم .. بعد من مازندرانی میگم و فوش میدم .

اون میگـه chiii? chiii? haaa????

مثه منگلا میمونه .. Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot
آگهی
(15-06-2014، 20:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافـس ......

هیچی نمیخوام .. حتی سپاس ... !

همتون نامردید ...

مرضی )):
نــرو >_< .__.
من نامردم نیسم T_T
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 138
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(15-06-2014، 20:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:14)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:11)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دارم اغفال میشم کم کم .. |:
شر اعظمه دیگه |: میخواد مارو لخت کنه تا با عملیات ولفجر شر های بیشتری تولد مثل بشه |:

اون تولید مثل ها با لخت شدن تولید مثل انجام نمیشه که دادا |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mr.Robot
امضای جدید دست ساز
این یکی امضای خودمه
(15-06-2014، 20:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:19)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شر اعظمه دیگه |: میخواد مارو لخت کنه تا با عملیات ولفجر شر های بیشتری تولد مثل بشه |:

لخت شید مام یه فیضی ببریم ! :| <:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 138
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، S R U H
(15-06-2014، 20:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافـس ......

هیچی نمیخوام .. حتی سپاس ... !

همتون نامردید ...

رفتم شام خوردما!! :|
کوفتم نکن!
من که مرد نیستم که بخوام نامرد باشم
پس بشین سره جآت! ):
 سپاس شده توسط T A R A ، Dead Silence
(15-06-2014، 20:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:17)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:11)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:05)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــخور انقد |:

ب جا اینکه حرفایه بقیه رو ریپیــت کُنـی ، ی چیزیاز خودت در آر :||| من همونم قبول دارم ب مولا .. :| !

میدم تُ بخوری-_-*
از بالا گفتن دیگه بات نحرفم |:
ت قبول داری ؟ بپا تو اعتماد ب سقفت غرق نشی |:
میدم زن قبلیم بخوره |:

بده عمه فعلیت بخوره |:

هیس !

هستشم تُف کنه :|

من زن فعلیتم دیـ*ـوث. \:
میدونستی چقد گربه صفت شدی رُکی -_-*

هـع ...
مرض ._.

مگه من چی گفتم ؟! ._
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-06-2014، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:25)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم ها مقدم ترن شما لخت شید ما به ثانیه نشده لخت میشیم!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
مرضــــــــــی گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 138
 سپاس شده توسط Dead Silence
(15-06-2014، 20:23)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 20:21)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘

ایـنو میبینـم یـاد رکسـانـای خودم میـاُفتم ...

واسـ, همیـن اذیتش میکنم ..

مبارکهp336
رکی دیدی شوور گیرت اومد ؟! . _ .
ایمان سپرمش دسته خودت cry girl kaffe2

ایمان از الاغ بش کمتر بگی .. !! خودت میدونی مازندرانیا چی کار میکنن =)))))))

(15-06-2014، 20:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیدیز فرست lo0o0o0o0o0o0o0ol
 سپاس شده توسط T A R A ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان