امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

Yesterday was the tornado warning, today is like the morning after._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
آگهی
احـــ ــ ــم

ســـیلــوم >ـــــ<
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 126
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 19:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه .. گناه داره .__.

|:

هیمم مث من .-. !

._. ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 126
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 19:29)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 19:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

APPLE 50

از تیلور خوشت می آد :| ؟

ازش خوشم نمياد عاشقشم ~___~

چطور؟؟

من زیاد ازش خوشم نمیومد :|

ی چن تا موزیک ویدیو قدیمی دیدم ازش دیدم بد نی ! ~_~

ولی قبلن ازش متنفر بودم :| نمیدونم چرا -_- *

اسمت چیه ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(15-06-2014، 19:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 19:29)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دلم واسه آواتـآرت میسوزه :/

برا چی ؟ ._.

آواتارم بَده ؟ ._.

(15-06-2014، 19:29)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـآ . 1 بـار برای آیسـان شفـت گریـه کردم

هاع ؟

باس خاط رمن ؟ ..

آره احمخ . . .شبه چهار شنبه سوری پـارسـال . همین طور دینـامیت و کپسول مینداختم گریه میکردم ...

داستآنشو خودت میدونی .
ولش .
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خودافیس .-.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، !~IмДи~! ، Dead Silence
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/tnkzqgaf8xto71mj6q0g.jpg ؟ .-. ..

._. ... ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 126
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سحر 0ـ0 .. !

امضاتو امروز به صورت نوشته ای رو عکس تو فیس بوک دیدم ! |: ..
(15-06-2014، 19:35)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودافیس .-.

نرو جواب اون سُوال تصویری روبده بعد بُرو ._. !

(15-06-2014، 19:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره احمخ . . .شبه چهار شنبه سوری پـارسـال . همین طور دینـامیت و کپسول مینداختم گریه میکردم ...

داستآنشو خودت میدونی .
ولش .

دیوونه ! ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 19:35)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.8pic.ir/images/tnkzqgaf8xto71mj6q0g.jpg ؟ .-. ..

._. ... ؟

مشکی ^___^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان