امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 17:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:48)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نخواستم ب روت بیارم :| ولی رمز عکسا اونی نیس ک تو پ خ کردی ! :|

صُب اورد ولی الان نه :|

گمشو >_<

جاستن شوهر من بود از قبل ! >_<

نورا و فاطی ه مشاهدن !

ولی علاقم بش دو برابر شده cry girlcry girlcry girlcry girl

اف اولش بزرگه هــآ :|

بقیش حروف کوچیکه :|

دوتا هم kk دارع :|

نخیرم >_<

خودت گمشو >_<

جاس بیشتر از 5 ساله شوهرمه >_<

پدر نورا هم هس >_<

داماده فاطی و احمته >_<

ماله خودمه >_<

تو شت خوردی >_<
ی کاری نکن ک بگم امیر طلاقت بده ها -_- *

یا جاستین یا امیر 1:

جاستین واس خودمه !

امیر واس تو -_-*
هان؟؟؟ 0_0
اون یکی امیر منظورم بود -_-
اوفففففف تنکس گاد -_-
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 112
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
عرفان انجمن چشه ؟ :|
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RedSparrow ، † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-06-2014، 17:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدافظ ):
تینا حالا تا هرچقدر دلت خواس به عرفان سلام کن :|

دافظ رزی *^_^*
بعضی موقه ها واقعا از همتون حرصم می گیره .. (: 
(15-06-2014، 17:54)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:53)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدافظ ):

من تازه اومدم!وایسا به احترامه منSmile

چشم (:
 سپاس شده توسط Magical Girl ، RedSparrow ، † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
سارا سارا:>

لغوش کردم>_<

به آیس پ.خ داده بود-_-

لغو کردم^___________________________________^
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-06-2014، 17:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حدافظ ):
تینا حالا تا هرچقدر دلت خواس به عرفان سلام کن :|

دافظ رزی *^_^*

من ب دوستم خیانت نمیکنم s:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
بدرود .___.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، RedSparrow ، Brooklyn Baby ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، ×ThundeRBolT× ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، -м α є ∂ є-
(15-06-2014، 17:53)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:51)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:49)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:47)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ .^.

شیرمو حلال نمیکنمAngel
من شیر تورو خوردم ننه بزرگ ؟:-S

آره سر سفره از شیر خونه ی ما خوردی!نمیدونی اولین نفر کی با این حساب اومد؟
اصن اینو کی درستش کرده؟-___-
نه خیلی شیر درس حسابی دادی بمون ک حالا میخوای حرومش کنی :|
چرا میدونم ._.
اونم میدونم :|
(15-06-2014، 17:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآمـ ._.

سلام فاطی!(:

تُ ننمون رو میشناسی ؟! ._.
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(15-06-2014، 17:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:52)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:51)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:48)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 17:46)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم من شما رو میشناسم?|:

خجالت بکش اهورا
شوما شاهدین ما سه تا بچه ی قد و نیم قد داریم:/
عه فخری تویی?!|:
برو بابا
بی مزه!!

جام راحتهBig Grin

پسر به لوسیه تو ندیده بودم!!
الانفک میکنب خیلی بامزه ای؟-__-

سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
[MISSMONI]
فآخطی ..
فاطوو
فاصی
فلامینگو |: .. !!
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان