امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 14:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:38)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمآ غیرتی میشود راستی میگم امین از تو بزگتره یآ کوچیکتر؟

کوچیـک تره .
نی نیه حتما!

زر نزن . سن تورو داره ... 11 سالشه .

ایمآن دوبآره؟!Dodgy هویج من 14 سآلمه میرم تو 15!

از نظر رفتاری گفتم هم سن داداشمی .

من برم رستوران برای سگـم غذا بگیرم . 2 روزه نگاش نکردم . امروز اومد طرفم دلم براش سوخت .

بای .
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ◄Iяαи►
آگهی
Dodgy
(15-06-2014، 14:45)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اوهوم!

بیآ ایمآن کیآنآ اومد هیــــــــــــمAngel

خودش چش داره ببینه...

آره گفتم از اومدنت سکته نکنه آمآده سآزی شهDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 72
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
اهـوری ؟ :|||

خـوبی دآدآ ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
اهورا پیدا کردی داش؟
(15-06-2014، 14:47)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیـک تره .
نی نیه حتما!

زر نزن . سن تورو داره ... 11 سالشه .

ایمآن دوبآره؟!Dodgy هویج من 14 سآلمه میرم تو 15!

از نظر رفتاری گفتم هم سن داداشمی .

من برم رستوران برای سگـم غذا بگیرم . 2 روزه نگاش نکردم . امروز اومد طرفم دلم براش سوخت .

بای .

خدآ ایمآن بیآ پ.خ زووووووووووود باش بیشوور!Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-06-2014، 14:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم اوهوم!

بیآ ایمآن کیآنآ اومد هیــــــــــــمAngel

از 1 ساعت گـذشته در ارتباط بودم . میدونستم الان میـاد . Angel

سورپرایز شدی ؟ :cool:

کیا و تو?|:
شما هم اره?Big Grin

2 روز بـا بزرگـترا گشتی افکـارت منحرفـــ شد Big Grin

. برو با هم سن هات دور کن . . . با این دنیـا دور کن .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(15-06-2014، 14:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:43)دوست مهربان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:40)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 14:38)دوست مهربان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هااااااااااااا

یکی اینجا هست با من دوست شه ؟

دختر میخوام

خودمم دختر حالا بگید ببنم آواتارمم قشننگهه

عزیزم=====>آوآتآرت افتضآحه بکی دیه بذآر خدآAngelAngel

مرسی که نطرتوفتی

این چطوووره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تکراریه ولی خوفه از این سوسولیآس دیه خودت میدونی!عوضش نکن!

باشه مرسی
فقط کسی معنی دلتنگی رو درک میکنه کهکه طعم وابستگی رو کشیده باشه  پس هیچوقت به کسی وابسته نشو که سر انجام ان دلتنگیست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
خدافس ..(;
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مرضی ؟ کارم داشتی تـو ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby
(15-06-2014، 14:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـوری ؟ :|||

خـوبی دآدآ ؟ :|

اره مشتی|:
شب بود سیبیلات رو ندیدم|:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان