امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

(15-06-2014، 10:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوف اوا نسخه خیلی دیر به دیر صفحه هاش میومد :hlp:
سرعت انجمن امروز پایینه :ngh:

پس چرا اینجا گیر نمی کنه :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-06-2014، 10:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:31)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط فاطی و اهورا و امیرو سحرو امیرحسین و میشناسم.

عاطفه?|:

پ ن پ مامانت.
بعله خودمم.Big Grin
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-06-2014، 10:31)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:29)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:26)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:21)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم آوا ^_^

سلآم آوا ^_^

:|

واقعا ؟
:|
یکی به من سلام کرد !..
^_^
از عجـــآیب خلقته واقعا !..
O_0
لادن هو9و9و9
چطوری ؟!
نه اشتباه شده من به تو سلآم نکردم :||

شوخی کردم :|

خوبم ، خوب -_-

اوولاخــــــــ×ــ
^__-
خودا رو شــُکر
کارنامه گرفدی ؟
=)

هیییم آره ^_^

چـــن ؟
تو جمع نگــو
خطریـــــــه !..
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 10
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-06-2014، 10:31)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:28)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:27)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــُوب سلام علیک کنیـم !
آوا
فآطی
آیسان
لادن
رزی
مرضیه
اهورا
رُکی
و ..
هــــــــــــــآی
^__^

مـآ هم که اصن هیچـی..|:

به خودا قبل ارسالت ویرایشــ کردم !
cry girl

(15-06-2014، 10:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:27)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــُوب سلام علیک کنیـم !
آوا
فآطی
آیسان
لادن
رزی
پریــآ
مرضیه
اهورا
رُکی
و ..
هــــــــــــــآی
^__^

سلام اوا(:

هــآی علیــک
من امروز دارم ذوق مرگ میشم !..
دو نفر بهم سلام کردن !
؟؟!
O_0

ببینید اینقد تحویل نمیگیرید اینجوری بچه ذوق مرگ میشه|:
 سپاس شده توسط Thyme
(15-06-2014، 10:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:30)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:23)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوف اوا نسخه خیلی دیر به دیر صفحه هاش میومد :hlp:
سرعت انجمن امروز پایینه :ngh:

پس چرا اینجا گیر نمی کنه :|
سرعتت خوب شد؟ :/

i dont have any idea ._.
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 10
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
هعی .. بدبختش میکنم !

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 10
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ღSηow Princessღ ، melodi+ ، Dead Silence ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(15-06-2014، 10:31)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب دیگه چه خبر؟ -_-

اسپانیـآ باخت..!-_-

مرضیـه تـو اینجـــآیــی..؟!/:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، melodi+ ، ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(15-06-2014، 10:33)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:31)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطفه?|:

پ ن پ مامانت.
بعله خودمم.Big Grin

سلام دخی(:
چطوری?
کم پیدا بودی|:
 سپاس شده توسط ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘
(15-06-2014، 10:32)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:29)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:23)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:21)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلـــی؟!.میـآد..!من ازتون بدم میـآدBig Grin

گ*ی بخور :|

میخوای منو تنها بزاری ؟! cry girl

بی ادب نباش..!-___-

آره...!!منو اذیتم میکنید..!|:

من ؟! cry girl

باهات قهرم :| cry girl

ما هنو محضر نرفتیم :|

میریم عزیزم...همین امـــروز میریـمـ..!برو لباساتو بپوش..!حاضر شو بریم..!

بریم من آماده ام گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 10

بچه ها کل بزنین و برقصین ^-^
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Thyme ، ღSηow Princessღ
(15-06-2014، 10:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:33)ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاطفه?|:

پ ن پ مامانت.
بعله خودمم.Big Grin

سلام دخی(:
چطوری?
کم پیدا بودی|:

خوبم. تو چطور مطوری؟

ارع به هوای تازه و دور از اینجا نیاز داشتم. -__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان