امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143

هـــــآی گـــــــآیــز
^_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 6
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، ღSηow Princessღ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(15-06-2014، 10:16)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَه..!دیگـه من نمیـآمـ..!یکـی دیگـه با اکانتم میـآد که همتون میشناسینش..!محرومـ شده بود.!Sad
حالا اون به جای من میـآد..!

پری ؟

چیشده ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفــتـگـوی آزاد نـســخـه 143 6
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
میگم اینقد دیر نسخه نزنید ترو قرعان :|

کاربرا اذیت میشن :|||

سلام
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT× ، Thyme ، ∆ MeRzaD ∆
(15-06-2014، 10:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقه ای دیر کردم:V
ص۴

ایممم ، خوب هستید شما عایا ؟! :|

اره(:
تو چطوری?
مرسی !

دلمان هوایتان را کرده بوت ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(15-06-2014، 10:16)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دیوونــه ای تو..؟!Dodgy
خاکـ بر سرت..!من کی گفتم تـو..|:
اَه..!دیگـه من نمیـآمـ..!یکـی دیگـه با اکانتم میـآد که همتون میشناسینش..!محرومـ شده بود.!Sad
دوستون دارمـ..)":
خدافظ

وات د فاز ؟! :|

پری ؟! پرپر ؟! :||
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(15-06-2014، 10:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم اینقد دیر نسخه نزنید ترو قرعان :|

کاربرا اذیت میشن :|||

سلام

آوا..cry girl..اشکال نداره حلیم بیاد به جایِ من../!؟cry girl
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-06-2014، 10:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 10:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقه ای دیر کردم:V
ص۴

ایممم ، خوب هستید شما عایا ؟! :|

اره(:
تو چطوری?
مرسی !

دلمان هوایتان را کرده بوت ._.

کلا بدون من انجمن سوت و کورهBig Grin
نت نداشتم|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(15-06-2014، 10:20)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان دیوونــه ای تو..؟!Dodgy
خاکـ بر سرت..!من کی گفتم تـو..|:
دوستون دارمـ..)":
خدافظ

وات د فاز ؟! :|

پری ؟! پرپر ؟! :||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، GαяBagє Gιяℓ
سلآم آوا ^_^

سلآم آوا ^_^

:|
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Thyme ، melodi+
پو9وفـــ
بای گــآیــز
=(
Unknown
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ღSηow Princessღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ×ThundeRBolT×

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان