امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(15-06-2014، 9:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــــــآشه ایسان |: عمت خره |:

برو بابا ..

تو جواب سوال منو بده تا من جواب سوال تورو بدم ! ..

در ضمن .. این قضیه ربطی ب هیچکس نداره !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 97
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(15-06-2014، 9:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 9:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتـون خجـالت بکشیـد . بـا آبروش تو فلش بـازی نکنیـد .

بـآی .
ایمـآن ، وقتی نه هیچی میدونی و نه خبر داری قضیه چیه ..

الکی قضاوت نکن .. !

بیشتر امیر باید خجـالت بکشه که اینو تو گفتگـو آ مطرح کـرد بعد حالا هرکی این حرفـو در آورد و.

دیرم شد بآِی .
[/quote]
الان همچی افتاد گردن من |: اینا میگن زنت ی کار کرده |: هر کاری میکنم هیشکی بم هیچی نمیگی |:
ت میدونی ؟|:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
You're all the best thing that's ever been mine .. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
هنو شلوار و تی-شرتم خُشکــــ نشده ... یکـم دیگـه هستم تا خشکـــ شِ .
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(15-06-2014، 9:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 9:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی نمیخوای نسخه بزنی ؟

هنوز 96 صفحه س آخ .. ولی صفحه ها خیلی دیر باز میشه برا شما هم همینطوره ؟ :/

بـرآ مـن سالمـع ! :|
(15-06-2014، 9:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنوز 96 صفحه س آخ .. ولی صفحه ها خیلی دیر باز میشه برا شما هم همینطوره ؟ :/

کُلن خرابه !

نقل قول: You're all the best thing that's ever been mine .. !

You are the best ! ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 97
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(15-06-2014، 9:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 9:40)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــــــآشه ایسان |: عمت خره |:

برو بابا ..

تو جواب سوال منو بده تا من جواب سوال تورو بدم ! ..

در ضمن .. این قضیه ربطی ب هیچکس نداره !
ت یک درصد احتمال بده من جوابتو بدم |:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ×ThundeRBolT×
(15-06-2014، 9:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2014، 9:32)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 

من اومدم
حیف شد امتحانا تموم شد ـ_ـ 
سلام ..

.. همه خوشال میشن تو میگی حیف -__-
آخه دیگه نمیتونم کرم بریزم بهتون استرس وارد شه ...
-_-
امیر محسن گفت ف.گ رو میخواد درست کنه البته 1،2 هفته طول میکشه ...
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 97
(15-06-2014، 9:43)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: You're all the best thing that's ever been mine .. !

You are the best ! ..
:/ !

آهنگ تیلوره .. mine .. خیلی قشنگه !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(15-06-2014، 9:43)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت یک درصد احتمال بده من جوابتو بدم |:

پَ از جواب سُوال تو خبری نیس ! ..

همیشه هم اینو بدون وقتی یکی سوال کرد جوابشو با سوال جواب نده !

ی کاری میکنم .. ی کاری میکنم تا صد سال دیگه هیکدومتون فراموش نکنید هیچکدومتون !

از هرکی بگذرم .. از چند نفر نمیگذرم همین !

خدافس
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 86 مهمان