15-06-2014، 8:47
زارت
![Big Grin Big Grin](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/biggrin.gif)
|
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ |
|||||||||||||||||||||||||||||
15-06-2014، 8:47
زارت
![]()
من یه سوالی ذهنمو درگیر کرده با این مضمون که :
با گوشی سامسونگ هم میشه جلو آینه عکس گرفت ؟ یا فقط باید آیفون باشه ؟ __ __ __ __ __ __ __ __ کودک درونم خعععلی بیشور شده!! تازگیا به ندای درونم شماره داده __ __ __ __ __ __ __ _ _ _ _ _ _ _ امروز به دختر همسایه بغلیمون گفتم: امسال سعادت نداشتیم نذری شما رو بخوریم… برگشته بهم می گه: سعادت نمی خواست، اگه قد یه نخود شعور داشتی و تو این 15 سال یه بار به جای «خدا قبول کنه» یه گل رز می ذاشتی تو ظرف و پس می دادی الان با 4 تا توله هامون پای دیگ بودیم! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لره میشه مسول بنیاد و جانبازان ازش میپرسن چه برنامه ائی برای جانبازان داری ؟ میگه اگر خدا بخواد میخوایم دو تا یکی شون بکنیم ........................................... اخونده رفت خونه لره مهمونی ..لره مرغشو کشت ..اخونده گفت .زحمت کشیدی لره گفت چه زحمتی حاج اقا چهارتاشو سگ خورده یکیش هم هم تو بخور ............................................ لره زبونش لای عابر بانگ گیر کرده بود میبرنش بیمارستان .بعد بهش میگن زبونت لای عابر بانگ چیکار میکرد میگه وقتی کارتمو وارد کردم گفت زبان خود را وارد کنید ![]() ![]() خخخخخخ ..خددااااااااااااااااا ![]() ![]() ![]()
15-06-2014، 8:55
ایمان همرو رفتی از تاپیک اون دختره کپی کردی ؟! |:
15-06-2014، 8:57
نسخه خراب اصد ._.
15-06-2014، 8:58
تا گفتم شمـارم تو پرفـایلمه . شیفو بدو بدو رفت ببینه ..
آخرین بازدید ها: M.K.N , @H!V$ , ツ سـُــــکـُــــــوت ツ , Av!Sh@ 1D , artabanoos , سلنا654321 , sjmmc , Sara_5978 , ~KiAηA~ , Donya Garmoosa2 , Directioner girl , ツ נڅــ ـ ـ ـےツ , ♥ماریا♥ , ★★★ CHRISRONALDO ★★★ , ⁿâ$târàⁿ , キム尺刀ム乙 , ♥♥nafas♥♥ , امیرپارسا79 , امیر حسین83 , frost ,
15-06-2014، 8:59
نسخه خرابه !
15-06-2014، 9:00
نسخه افتضاح خرابهــــــــــــــــ >__<
15-06-2014، 9:00
اری آویش .
بیکـار نیستم از خودم بسازم که , باید از یه جا کپی کنم یا ن ؟
15-06-2014، 9:02
حداقل از ی جا دیگه کپی میکردی
تاپیکش تو صفه اول آخرین ارسالاس خعلی ضایس باوا |:
15-06-2014، 9:02
یه ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺍﻧﻘﺪ ﺧوﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﺑﻮﺩ
. . . .... . . . . . . ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺍﻟﮑﯽ ﺣﻠﻘﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﻥ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ ﮐﺴﯽ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﻧﺸﻪ! ﺍﻻﻥ ﺁﺳﺘﯿﻦ ﻣﺎﻧﺘﻮ ﺭﻭ ﺗﺎ ﺁﺭﻧﺞ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﺎﻻ ﻫﻤﻪ ﺑﺒﯿﻨﻦ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﯿﺴﺖ ولی ﺑﺎﺯﻡ ﺧوﺎﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﯿﺴﺖ .................................................................................................... برید تو تنظیماتتون . بزارین روی 25 ارسال .
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|