امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 22:01)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:51)ساعت gucci طرح love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید میزاشتم گن لاغری  اسلیم لیفت زنانه اشتباه کردم

مدیر دارید که بتونه عوض کنه؟

بله؟
مگه میتونی عوض کنی که میگی بله؟ :V
اره میتونم
-----------
من معنی امضای استاررا رو نفهمیدم!میدونم بده ام نمیدونم چیه!3

یه بار تو فلش یه خارجیه بهم گفت فکر کردم خوبه!اومدم اینجا تو گفتگو سوال کردم گفتند ببند دهنتو<<با کمی غلو >>

:| استارا نه "نسترن"
:|
(: خودشم گفته تو هیچ وقت نمیفهمی ((((:
((((((((((:
 سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
(14-06-2014، 22:04)ساعت gucci طرح love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاشکی می تونستید منو یکم درک کنید.
دارم مخ پسر خالمو میزنمHeart

بخدا اگ مدیر نبود ی چی بت میگفتم |:
خجالت بکش |:
(14-06-2014، 22:04)ساعت gucci طرح love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاشکی می تونستید منو یکم درک کنید.
دارم مخ پسر خالمو میزنمHeart

شما تخفیف نمیدی؟
نظرتون در مورد آواتار و امضای من؟
(14-06-2014، 22:06)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:01)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:51)ساعت gucci طرح love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید میزاشتم گن لاغری  اسلیم لیفت زنانه اشتباه کردم

مدیر دارید که بتونه عوض کنه؟

بله؟
مگه میتونی عوض کنی که میگی بله؟ :V
اره میتونم
-----------
من معنی امضای استاررا رو نفهمیدم!میدونم بده ام نمیدونم چیه!3

یه بار تو فلش یه خارجیه بهم گفت فکر کردم خوبه!اومدم اینجا تو گفتگو سوال کردم گفتند ببند دهنتو<<با کمی غلو >>

:| استارا نه "نسترن"
(: خودشم گفته تو هیچ وقت نمیفهمی ((((:
((((((((((:

ههههههههه میخواستی بگی نسترن نه استارا؟
هههه
--------------
میفهمم
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 22:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه باز یه جا شنیدم معنیش بد نبود

کلا بیخیال شو انقد نگو |:
بد آموزی داره پسرم |:
(14-06-2014، 22:07)ساعت gucci طرح love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرتون در مورد آواتار و امضای من؟

ناراحت نشیا ولی بددددددددد
هر کی بهت گفت دوست دارم باور نکن خیلیا میگن بارونو دوست دارن ولی با چتر میرن زیرش.....

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 55

وقتی کسی رو بیدا کردی که کنارش بدون هیچ دلیلی فقط به خاطر اینکه کنارشی خوشحالی دیگه به درک که بقیه چی میگن......
سلام

شاید بدون خدافسی برم شما ببخشیدHeart
 سپاس شده توسط امیررضا*
(14-06-2014، 22:04)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن مردم دوس دارن ی بیل بیارن هی بزنن رو اعصاب من

بیل من رو یکی بده :| !
(14-06-2014، 22:08)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 22:06)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه باز یه جا شنیدم معنیش بد نبود

کلا بیخیال شو انقد نگو |:
بد آموزی داره پسرم |:

قضیه بالای 80+ سال شد|:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط امیررضا*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان