امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

(14-06-2014، 21:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم فرداامتحان دارم-__-

كريس اسمت اميره توأم؟بزاريدسوبرايزبشيد@_@

بدرودخوشكلا-__^

اسمم امیر رضا هستش .. (((:

من سوفرایز دوس دارم .. ^_^
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، متین ومسی
آگهی
(14-06-2014، 21:09)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:06)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که مدیــــــــــر میشم (:3

تو که این قدر مطمئنی آما ر من رو هم درار .. Wink

باوشه! (:3

نسی می تو((:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(14-06-2014، 21:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطی!؟

چیشُـده عزیزم !؟

تـُف ب این زندگی نکبت بار ...

ی بار نشد دوستامو خوشحال ببینم... حتی خودمو ...

ی بار نشد ک میام تو گ . آ همه شاد باشن ...

(:3
منو تاحالا ناراحت دیدی؟! :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(14-06-2014، 21:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 سالی یه بار اونم شاید اگه شانس در خونت اومد باید خودتو بد جور ثابت کنی ! ( البته اگه بد شانس نباشی و با آرژانتین نیوفتی ) ولی افتادی .. :|

در حال مشاهده پروفایل ERF@N

:|

OMG :V

رزی -_- *

Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(14-06-2014، 21:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:09)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:06)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:02)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که مدیــــــــــر میشم (:3

تو که این قدر مطمئنی آما ر من رو هم درار .. Wink

باوشه! (:3

نسی می تو((:

باوشه
(14-06-2014، 21:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 سالی یه بار اونم شاید اگه شانس در خونت اومد باید خودتو بد جور ثابت کنی ! ( البته اگه بد شانس نباشی و با آرژانتین نیوفتی ) ولی افتادی .. :|

(14-06-2014، 21:09)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='SomeOne ×' pid='2010683' dateline='1402769275']

ایران شانسی رفت جام جهانی ... -_-

مسی که این پاش به اون میگه پیوندتان مبارک . ! (:
Goodbye Flashkhor...
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، متین ومسی
(14-06-2014، 21:09)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:06)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم فرداامتحان دارم-__-

كريس اسمت اميره توأم؟بزاريدسوبرايزبشيد@_@

بدرودخوشكلا-__^

اسمم امیر رضا هستش .. (((:

من سوفرایز دوس دارم .. ^_^

چقد امیررضا داریم :|
(14-06-2014، 21:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این سنی ک تو هستی این مشکلات وجود نداره (:

(14-06-2014، 21:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خدا رو شکر کن!
یه پارتی دیگه هم گیرت اومد! (:3

اگ مدیر شدی رمزتو میدی من باش بچرخم ؟ ):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
شیوا شیوا \: من تصاویر دیدنی و درخواست دادم \: ...
حالا موضوعام بیکیفیت \: ..
من و برا پزشکی درخواست میدی !؟ 0:
میشه ینی !؟ -ـ-
(14-06-2014، 21:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 21:10)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این سنی ک تو هستی این مشکلات وجود نداره (:

(14-06-2014، 21:08)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو خدا رو شکر کن!
یه پارتی دیگه هم گیرت اومد! (:3

اگ مدیر شدی رمزتو میدی من باش بچرخم ؟ ):
باوشه! (:
ولی مدیر آزمایشی زیاد بدرد نمیخوره! :|
مدیر ثابت حال میده! (:
ایشالا توم مدیــــــر میشی (:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 80 مهمان