امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ

من از گ.ا میرم ..
خدافظ
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
خدافظ
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 20:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلآل آزآدی جمهوری اسلامیBig GrinBig Grin سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم

مـــــــــــَــــــرگ بر آمریــــــکـآ . مرگــــــــــــــــ بر ایــــــــــــــنگلیس . مــــــــرگ بر برزیـــــــــــل .

خمینی خمینی تو وارث حسینی Big Grin مرگــــــــــــــٍ بر هلند

اصن
مرگ بر ایتالیا
ک ر*د ب والیبال ما |:
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(14-06-2014، 20:19)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:18)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خوده پریایی :|

اون اینطوری مینویسه !! :|

بچه گول نمیزنید ک :|

تابلوئه :|

آره تو فیس اینطوری مینویسه..مثه من.میتونی از تارا بپرسی که من سروین هستم یا نه.تازه عکسه خودمو و تارا رو هم میتونم بعدن بذارم!

بعله :|

من تینـام ! خوشبختم (:
تینا؟!
مگ تو مرضی نیسی؟! 0_0

خیر !! تینـآم -_- !
آممم...
:|
بجا نمیارم! :|
من فقط مرضی میشناسم! :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(14-06-2014، 20:19)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:15)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: پــری..رفتــه شُمال...یه 1 هفته ای نیست! من سروینم دخدر خاله ی تارا!بعضی وقتا میومد بعضی هاتونو میشناسم!پری هم با من دوسته:|
تو خوده پریایی :|

اون اینطوری مینویسه !! :|

بچه گول نمیزنید ک :|

تابلوئه :|

آره تو فیس اینطوری مینویسه..مثه من.میتونی از تارا بپرسی که من سروین هستم یا نه.تازه عکسه خودمو و تارا رو هم میتونم بعدن بذارم!

بعله :|

من تینـام ! خوشبختم (:

منم سرویـن.خوشوقتم

الان داری حال میکنی اکانت یکی ک مدیره دستته ؟ -_-

پـوفففف ! ما ک از این شانسا نداریم کسی ک مدیره رمزشو بده ب ما ):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 20:19)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:15)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:08)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــری..رفتــه شُمال...یه 1 هفته ای نیست! من سروینم دخدر خاله ی تارا!بعضی وقتا میومد بعضی هاتونو میشناسم!پری هم با من دوسته:|

بـابـا خـالی میبنـده جون خودش ...

خودشـه اومده مـارو اُسکـل کنه ...

به هر حـآلا ایمـان هستم خوشبختم ...

اون پسره amir 330 هم نوکـرمه . کـآری چیزی داشتی اَمر کن برات انجـآم بده ..

:p318: این منم .

اینم امیر 735

خخخخخخ D:

من تورور میکشم ایمانBig GrinBig GrinBig Grin

اوه اوه
چ بوی سوختگی ای |:

بت اجازه میدم خفه شی خوب//؟
من هر شوخی با دوستم میکنم ب تو ربطی نداره
ب قول خودت من ازتن نظر نخواستمن راستی میخواستم لششتو جم کنی بری بفرما هری
(14-06-2014، 20:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:16)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم سرویس : )

من زن پریام تا اون برگرده تو باس شوهرم باشی : ||

پریا؟چه گُـ ه خوریایی میکنه!غلط کرده!
اسمه شما چیه؟

با شوهرم درس صحبت کن :v

روغن نباتی ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(14-06-2014، 20:19)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:17)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروین ؟ :|

هیمم اسم جالبیه .. ._.

میشه من سرویس صدات کُنم ؟ ._.

آره فرید- رومل هم اینطور منو صدا میزد!میتونید تو ارسالام نیگا کنید!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=91060
نمیدونم چرا محروم شدم!
بــــرو پری !! |: برو !! عمت خره |: !
میخوای تارا اومد ازش بپرسید بعدش هم بگید اون عکسی که با هم تو شمال گرفتیمو بذاره!
الان هم میتونم با این حسابه بیام!میخوای بیام؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mr.Robot
(14-06-2014، 20:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ

(14-06-2014، 20:20)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از گ.ا میرم ..
خدافظ

نه نه نه نه تنهـام نزارید شُما دوتا S:

cry girl
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 30
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
(14-06-2014، 20:20)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:18)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 20:13)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استقلآل آزآدی جمهوری اسلامیBig GrinBig Grin سلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآم

مـــــــــــَــــــرگ بر آمریــــــکـآ . مرگــــــــــــــــ بر ایــــــــــــــنگلیس . مــــــــرگ بر برزیـــــــــــل .

خمینی خمینی تو وارث حسینی Big Grin مرگــــــــــــــٍ بر هلند

اصن
مرگ بر ایتالیا
ک ر*د ب والیبال ما |:

مرگــــــــــــٍ بر زایتسف که گند زد ه هیکل معروف!
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 142(2) ஜ۩۩ஜ 30

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان