امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 17:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی افسرده شده بعد بآزی دیشبـــــــــــــــــــــــٍBig Grin

نه که شما نشدی

شومآ ساکت ژرمنی در فکر چیزهای دیگری بودمBig Grin

(14-06-2014، 17:41)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:40)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:39)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی افسرده شده بعد بآزی دیشبـــــــــــــــــــــــٍBig Grin

نه که شما نشدی

برو بابا قهوه ایی
ضآیع من آرژآنتینیم!سوشی نپخته!

به اسم سروش حسودیت میشه قهوه ایی با طعم سفید و آبی کم رنگDodgy
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
آگهی
(14-06-2014، 17:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد بگیرن چقدر غیرتیه حتی برای زن مجازیشم غیرت داره به خدا ما غیرتتو داشتیم کل جهان مسلمان بود

گفته هایی از آیت الله ملا علی کنی
بحث غیرت نیس...

من با شما حال نمیکنم داداش_-_:|

وای خدا cryingcrying

.

.

.

.

البته اینا اشک شوقه:L28:
این یارو چ خزه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
فینال جام جهانی
ایران 2 - ایتالیا 3
ایتالیا قهرمان شد
گل زنان ایران=جواد نکونام اندرانیک تیموریان
گل زنان ایتالیا=پیرلو بالوتلی (سید جلال حسینی گل بخودی)
 سپاس شده توسط šhεïdα
نسخه جدید موخواممم
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 190

گُـل مَـטּ گآهے بـבاـפֿـلاـᓆ פּ ڪҐ حوصـِلـہ פּ مَغــرور بـوב...
امــّـــــا..
مانـבنـــے بــوב .
ایـטּ بـوבنـَش بـوב ڪـِـہ اפּ را تبـבیــل بـہ گـُــل مـטּ ڪرבه...✿

(14-06-2014، 17:44)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میدونم چی در انتظارمه ایسان ._.

ولی من نمیدونم ._.

آوا ؟ ._.

(14-06-2014، 17:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی اومد بگید پ خ شُ بآز کنه یه قراره قشنگ کلشُ بکنم ! :|

برو خودتو بکن ._. !

دست رو خوار شور من بلند کُنی هرچی دیدی از چشم خودت دیدی ._.

من هم ی چیزایی از قدیما ب مدرک دارم ._.

یا میری از فاطی عذر خواهیی میکنی و قربون صدقش میری یا اون عکسا رو نشون میدم ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 190
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، šhεïdα
(14-06-2014، 17:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:43)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:42)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه که شما نشدی

نه که شما نشدی

برو بابا قهوه ایی

هآهآ ما آسمآن سفید و آبی هآ هستیم بیچآره ی حسود!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط šhεïdα
(14-06-2014، 17:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:39)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد بگیرن چقدر غیرتیه حتی برای زن مجازیشم غیرت داره به خدا ما غیرتتو داشتیم کل جهان مسلمان بود

گفته هایی از آیت الله ملا علی کنی
بحث غیرت نیس...

من با شما حال نمیکنم داداش_-_:|

وای خدا cryingcrying

.

.

.

.

البته اینا اشک شوقه:L28:
این یارو چ خزه:|

لطف داری آدم خز باشه ولی جوش نزنه برای زن مجازی!!!!|:

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط šhεïdα
بچه ها یکی برام مایو بخره بیاره :/
مایومو پیدا نمیکنم اههههه >____<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، šhεïdα
(14-06-2014، 17:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:44)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بابا قهوه ایی

هآهآ ما آسمآن سفید و آبی هآ هستیم بیچآره ی حسود!

شما چی دارن ما سه ستاره رنگی قشنگ شما دو تا دارین اونم تازه با تقلب

Тэр ...  нэртэй байсан
(14-06-2014، 17:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطف داری آدم خز باشه ولی جوش نزنه برای زن مجازی!!!!|:

من زنش نیستم ._.

درضمن من مجازی نیستم ._.

من همه کسشم ._.

واقعی هم هستم ._.

برو تو ی جاییم رنگی در آ ._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 190
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، šhεïdα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 101 مهمان