امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 17:24)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد عمرم !
فرآزم گلم !
مهرزاد نفسم !
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 182
Confused
فاطی:|؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، RedSparrow ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(14-06-2014، 17:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان چت است؟ ._.

ادبیات فارسی متحول شد خب راحت بگو چته چت است
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(14-06-2014، 17:20)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منو نمیشنآسی سروش خآن ! Big Grin

بده رضآ ! خوب بدیآ گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 182

نه غزل :|

به رضا نمیدیم ولی غزل رو میشه زیر سبیلی رد کرد

(14-06-2014، 17:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون تو من هلاک این صورت روشن و اهل بیتی تو هستم

آآآآآ تو منو از کجآ دیدی ! ؟ (:

آره نوه رسول الله ! :|

تو لیست دوستات رو ببین دادا آقا من هلاک شما هستم انشاالله با هم بریم نیویورک رو فتح کنیم به قلمرو حکومت اسلامی بیفزایم

ا ا ا ا ا ا ا ا ه . دستمـآلکـش چخـبره ...

من فکــر میکردم فقـط هم کلـآسی های من دسمالکشن . نگـو اینجـا ریخته از اینـآ .

نه بابا قشنگ بگو **** مالی دیگه

دسمالکش بدتر از خـآ**** ماله ...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(14-06-2014، 17:25)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:20)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منو نمیشنآسی سروش خآن ! Big Grin

بده رضآ ! خوب بدیآ گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 182

نه غزل :|

به رضا نمیدیم ولی غزل رو میشه زیر سبیلی رد کرد

(14-06-2014، 17:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:17)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو لیست دوستات رو ببین دادا آقا من هلاک شما هستم انشاالله با هم بریم نیویورک رو فتح کنیم به قلمرو حکومت اسلامی بیفزایم

نه بابا قشنگ بگو **** مالی دیگه

دسمالکش بدتر از خـآ**** ماله ...

شما از فامیلی آقای حداد عادل نیستین!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، !~IмДи~!
(14-06-2014، 17:22)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:13)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=119588
سپـآس -ـ- پیلیز ..
سلام احمت \: ..

اینگلیسی نوشته بود هیچـی نفهمیدم ... ولی سپـاس دادم خسیس .

بـیا .. \: !!!

کجـآ ؟

فقد رکـی میدونه منظورم از بیا چییی 0ـ0 ..
ـن رفتم -ـ-
ســلــام (:
مهراوه جان كفتم ك مشخص نيست 50_05
بعدم قول بايدبايدارباشه جون من ازاعتبارخودم مايه ميزارم بايدمطمئن باشم

فعلابدرودخوشكلا-__^
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(14-06-2014، 17:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:14)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون تو من هلاک این صورت روشن و اهل بیتی تو هستم

ول کن ایمآن ! گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 182
ولی خدایی سروش واسه نویسنده شدن منآسب ! :|

خخخخخخ ... خوبه مـآ از این کـارا بلد نیستم ...

سری بعد که شد میخوان نویسنده بگیرن . یه ندا بده من به بچه ها سفارش کنم کارمو درست کنن ...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ◄Iяαи►
(14-06-2014، 17:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 17:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان چت است؟ ._.

هیچی !

خوب نیستم ؛ تا حالا منت بچه 5 ساله رو نکشیده بودم که الان هم کشیدم !

یعنی اوآتآرت تو حلق رضآ ! گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 182
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 24 مهمان