امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 14:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:36)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان بیا بریم صادقیه ×_×

رزی رو خودم میپیچونم ^+^

ی جا قرار بزار بیام ^_-

این همه جا حالا چرا صادقیه !!!

اصن ب من چه برین ت جوادیه قرار بزارید *.-.* !!

خصوصیه  * .-. *
حداقل اولین قرارتون رو تو جردن بزارید با کلاس باشه !یا مثلا صحنه سازی کنید ک تو بازار الهیه یهو همو میبینید !
فقد مایه دارا میرن اون تو اونوخ بقیه فک میکنن شما دو تا وعضتون از پارو بالا میره میکشن تو مغازشون بتون شیرینی میدن "شیرینیتونم جور شد !" بعد اینکه شیرینیا هم کوفت کردید بگید ما پول نداریم دهنشون  سرویس !!
خیلی شیک و با کلاس و مجلسی :|
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 133
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(14-06-2014، 14:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

میای امروز..؟!
(14-06-2014، 14:41)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام این پشت پرده تو BATHROOM چیع ؟! :|

میترسم بزنم -.- !! :|

-_-

خودت بزن ببین :|

دیـو*ث مـن پرده رو نزده دآرم مـی شـ*آشـم تـو خـودم ! >_<

امیز پشت پرده چـیـع ؟! |:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، RedSparrow
رکی !! من الان رفتم تو بازی !!! بات شرط بندی میکنم زود تر باازی رو تموم میکنم |:
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
تــآرآ گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 133
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط T A R A
(14-06-2014، 14:43)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
های موسولینی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(14-06-2014، 14:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم رو عوض کنم ؟! :/
عوضم نکنی عوض میکنن:V

به این خوشگلی ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، Mᴏsᴇs
(14-06-2014، 14:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:37)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:21)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر امیر امیر امیر امیر !!

دستم به شلوارت :|

مرحله یک خانه متروکه چ جوریـه ؟! :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/6k4if0q8qhvn0ucdm582.jpg
=)))))))))
کلید چراغ |: نوشته و عکس |: روی این س تا باید انقد بزنی تا نشونه نشون بده !!! |:
کلید چراغ هم روی دیوار بالای خونه !!

کلید چراغ رو پیدا نمی کنم :|

حالا برو .
دی*ث لینک بزار>.<

از قصـد گذاشتم . زجرت بدم ... بچـه ک*ن .
بدرود من برم این بازی رو انجام بدم ببینم چیه 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، T A R A
(14-06-2014، 14:42)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن فرزامو میشناسین؟من میشناسمش :>

.__.
 سپاس شده توسط T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان