امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142..

(14-06-2014، 14:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکلاته._.؟

چی شُکلـاته ؟ ._.

(14-06-2014، 14:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشتون کف پام o_-

سلام!

حالتون خوبه؟

احوالتون خوبه!

دماغتون چاقه؟ 

کی از همه خشگل تره؟ من من من من:|

عرفان خاله نرگس و عمو پورنگ رو ورشکسته نکنه صلوات :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 129
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη †
آگهی
چقد اتاق داره خونه لعنتی :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، Dead Silence ، Mᴏsᴇs
(14-06-2014، 14:34)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:31)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشتون کف پام o_-

سلام!

حالتون خوبه؟

احوالتون خوبه!

دماغتون چاقه؟ 

مهد کودک رُکــسـآنـآ  :||||

عرفان کلید چراغ تو لیوینگ روم ، بازی خونه متروکه کجاس ؟! :|

همون جا که جلوت یه طنابه؟ رو دیوار سمت چپ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، † αƖιєη †
خدافس!! ~__~
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 14:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووف -_- {:

سلام -_- :|

you are very sirishhhh :||||||
داشتی بار امیر چی کار میکردی 0-0 ؟جواب بدع !
خودتم سیریشی 100 دستی چسبیدی ب امیر *._.* !
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 129
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence ، ERF@N
(14-06-2014، 14:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:33)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکلاته._.؟

چی شُکلـاته ؟ ._.

چشتون کف پام o_-

سلام!

حالتون خوبه؟

احوالتون خوبه!

دماغتون چاقه؟ 

عرفان خاله نرگس و عمو پورنگ رو ورشکسته نکنه صلوات :|
خانه متروکه رو میگم._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N
عرفان بیا بریم صادقیه ×_×

رزی رو خودم میپیچونم ^+^

ی جا قرار بزار بیام ^_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ERF@N ، Mr.Robot ، † αƖιєη †
(14-06-2014، 14:34)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:33)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان با این سنت عمو پورنگ میبینی؟! :|

خاله نرگسه .____.

(14-06-2014، 14:33)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:31)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:30)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گوشیش huawei ascend p6 هست 
کی گوشیش اندروید هست 
سریع جواب بدین چون کمک لازم دارم
آندروید...
می...
گوشیت huawei ascend p6 هست ؟من برای گوشیم آپدیت اومده من الآن دارم آپدیت می کنم بک اپ هم گرفتم به نظرت آپدیت رو نصب کنم یا نه 
آیا تو تجربشو داشتی ؟

هوآوی:| چینی!

اتفاقا شاید با گفتن مارک هوآوی یاد یه گوشی مسخره بافتین ولی همین مارک با 3 ملیون فوروش p6 سومین تولی کننده ی گوشی در جهان هستش و روزی میرسه که حتی از سامسونگ هم جلو می زنه
گـفـتگـوی آزاد نـسـخـه ..142.. 129
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs
من برم ناهار!

کوچولوهای خشگل و دوست داشتنی تا یه روز دیگه و یه گفتگوی دیگه خدا نگهدار! جـــــــــــــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــــغ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏsᴇs ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(14-06-2014، 14:33)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2014، 14:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی بازی مث همین بود ، از جلوت کلی سوسک رد میشد ، وختی میکشتیشون بت امتیاز میداد :|

من اونو بازی کردم خیلی باحال بود فقط ححیف که سیو نشد همه امتیاز هام رفت

هرچی امتیاز داشتم ب لطف همون سوسکا بود :V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان