امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

قتل دختر جوان برای مخفی ماندن راز ازدواج

هفدهم تیر ماه امسال کارآگاهان پلیس آگاهی تهران از قتل دختر جوانی در یکی از محله های این شهر با خبر شدند.

تیم جنایی پس از حضور در محل با جسد ماندانا ۳۰ ساله در حالیکه دست و پایش با جوراب زنانه بسته شده بود، روبرو شدند. پزشک جنایی پس از معاینه جسد علت مرگ دختر جوان را خفگی اعلام کرد. کارآگاهان در جریان بررسی های خود دریافتند ماندانا پس از فوت پدر و مادرش به تنهایی در این خانه زندگی می کرد. هفته دیگر پس از این جنایت طلاهای مقتول به همراه یک دستگاه تلویزیون، دوربین و تلفن همراه سرقت شده بود.

ماموران در جریان تجسسهای خود دریافتند مقتول از چندی قبل با پسر جوانی به نام امین آشنا شده و قصد داشت با او ازدواج کند با کشف این سرنخ امین در عملیات غافلگیرانه دستگیر و در بازجویی ها به قتل اعتراف کرد. او درباره انگیزه اش از این جنایت گفت: در تعطیلات نوروز امسال با او آشنا شده و در حالیکه تازه با دختر دیگری عقد کرده بودم به ماندانا پیشنهاد ازدواج دادم.

روز حادثه برای دیدن مقتول به خانه اش رفتم، اما فراموش کرده بودم حلقه ازدواجم را از انگشتانم خارج کنم او با دیدن حلقه متوجه ماجرا شد و داد و فریاد راه انداخت من هم در یک لحظه کنترلم را از دست داده و دست و پای زهرا را با جوراب بستم بعد هم با کمربند و حوله او را خفه کردم.

سرهنگ حسین حسین زاده رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان در این باره به مهر گفت: متهم به قتل پس از این جنایت قصد داشت با صحنه سازی انگیزه قتل را سرقت نشان دهد، اما در جریان تحقیقات علمی کارآگاهان راز او فاش و قبل از اینکه موفق به فرار شود، دستگیر شد.

وی ادامه داد: هم اکنون تحقیقات از متهم در اداره آگاهی ادامه دارد.

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان با هشدار به جوانان گفت: دوستیهای خیابانی و اینترنتی پایان خوشی، نداشته اغلب آنها به ازدواج ختم نمی شود. دختران باید توجه داشته باشند که اگر فردی واقعا قصد ازدواج دارد، به صورت رسمی اقدام به این کار می کند.
در دنیــــــــــــایی كـــــــــه پسران هـو*س خودرا

ودختـــــــــران احـــــــــســـــــاس* احمقــــــانه ی خود را

عــــــــشــــــق می خوانند

مــــن همان ساكــت باشـم ـ بهتــــــر است
پاسخ
 سپاس شده توسط frozen✘girl
آگهی
بیچــــــــــــــــاره عجب گند شانسیه.....Sleepycrying
پاسخ
 سپاس شده توسط love 2012

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خودکشی دختر دانش آموز به دلیل عدم شرایط مالی برای مصاحبه فرهنگیان
Shocked خواستگاری بیش از 200 نفر از این دختر زیبا!
  ازدواج اجباری دختر 9 ساله با سگ!
  شیوه عجیب دختران جوان برای سرقت از تازه عروسها
  التماس دختر 16 ساله برای ازدواج با دوست پسرش (عکس)
  مادری که دختر 11 ساله اش را اجاره می دهد
  چشمهای خاص دختر ایلامی زیبا ( عکس)
Thumbsdown گرفتاری جوان موتورسوار با ۲۰ کیلو تریاک!
  عروس شدن یک دختر کم سن و سال(عکس)
  دختر پشمالو معروف به دختر‌ گربه ای (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان