(14-06-2014، 13:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 13:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من زن میخوام *._.* !
مرضی حالا ک از مهرزود طلاق گرفتی بیا زن من شو *.-.* !
من تغییر جنسیت دادم *._.* !!!
مهری مـن زنـت بـشـم ؟! *ـ_ـ*
چقد خاطر خواه دارم من *._.* !
تصمیم گرفتم دوباره دخدرم شم !
(14-06-2014، 13:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 13:05)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من زن میخوام *._.* !
مرضی حالا ک از مهرزود طلاق گرفتی بیا زن من شو *.-.* !
من تغییر جنسیت دادم *._.* !!!
من زنه امیرم :>
هووو *^-^* !
(14-06-2014، 13:10)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 13:07)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 13:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 13:01)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامـ ._.
سلـام ^_^
▬▬▬
تارا شوهر داره ععععععععع >_< !
آوا هم دُختره منه من دُخترمو ب غریبه نمیدم :| !
▬▬▬▬▬
مهراوه ؟ زن تو ؟ ^_^ :|
آره زن من ^-^ !
(14-06-2014، 13:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 13:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-06-2014، 12:55)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عمرا._.
موفقیت تموم کردن آنچارتد 1 ،2 و 3 در تابستون پارسال._.
امسال یکی The Last of us تموم میکنم یکی هم Tomb raider
مهری اهل بازی نیستی بدون رقیب فاز نمیده!
من تا پارسال اهل بازی بودم امسال زدم ت تیریپ ورزش !
آیسان بیا زن من شو ^___________________________________________________________________^ !
بیخی مهری.__.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برام بخرش >.< بدووو>.<
باشه صب کن اون کارنامه ی لامصب رو بگیرم بعدش برات میگیرم *._.*
19/64 شدم .__.
گند زدم امسال._.
من ک در دوره ی امتحانات اخراج شدم *._.*برم ببینم میتونم ی کاری کنم امتحانا رو دوباره ازم بگیرن *._.*
ب سه تا امتحان آخر ک رسید اخراج شدم *._.*
من امسال **** ب انظباتم *.-.*
هر هفته پنج روزشو اخراج بودم *._.*
نسی شوهرت کیه ^-^؟