امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 20:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی خودم شوهرررت میشم .." -_-"

|:

رندگی مجردی ُ عشق اصد Angel
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، bieber fan
آگهی
(13-06-2014، 20:16)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 20:15)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 20:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=7295

اوه تـاپیـک بالای 18 سال . Huh

نگـاه کنید خودم میرم به بچه های جهنم خبر میدم کَت بسته ببرنتون تو جهنم اب جوش بخورین .Big GrinDodgy
من ک با کله رفتـم توش =||

آخرین بازدید ها
parmida.a , امیررضا* , ALONE B0Y , ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ , Directioner girl , ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ , frost

:|
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(13-06-2014، 20:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 20:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

پـــــس شوخرش طلاقش داده اومده ب من میگه میخوام بات صلح کنم :V

آخ دیدم افسرده شدی از اون موقعی ک قهریدی بام V:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Brooklyn Baby
(13-06-2014، 20:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

با تو خخخخخخخ Big Grin
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 165
 سپاس شده توسط Mr.Robot
من میرم..

بای مرضی عزیزم..
و مرضی دیگر عزیزم..

امیر و فک کنم ایمان بودی..
خدافظ...=)
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dead Silence ، Mr.Robot ، Brooklyn Baby
(13-06-2014، 20:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 20:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 20:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 19:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضآ به مآ مآزندارنیآ میگه رشتی ! ؟
تآزه بهشهر نزدیک گرگآنه اصلا ! :|
حشقش ! ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 165

مآ اردو بودیم عبآس آباد 20 تآ اتوبوس دخترآ ترکمن دور مآ بودند ! :|

ما رو بردن میدان تیر عباس اباد . دختر بهشهریا دورمون بودن .. جیغ جیغ میکردن نفهمیدیم اسلحه ی کلاشینکفو چطور باز و بسته کنیم .... Big Grin

ما رو دیده بود الِـلـِه شده بودن ..
اجــــــب مارو اردو بردم امل !! اجب جایی بود !! اشتباه رفته بودیم |: اون روز زنونه بود lo0o0o0l
انقد حــآل داد !! گیتار بردم تک دس خوندم دوسام دس میزدن !!
دخترا هم ک دور تا دورمون بودن همراهی میکردن |:
تا حالااینهمه جمعیت برام دس نزده بودن |:

تو هم رفتی خالی ببندی ؟؟؟ Tongue

گیتـآر>؟ توی اردو ؟ ؟ دخدرایی که دور تو جمع شدن؟ Confused تک دست ؟ Big Grin

من یه بار تیمپو بردم دریا زدن ترکوندنش . همون جا انداختنش تو اب .
نـــ بـــآو !! |: اصن منو خالی بستن =)))))
خخخ دادا میگم دیگه دکمه بالای هم مدیرای فلش بسه تاپیک مثبت 18 کجا بود =))))))))))
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
(13-06-2014، 20:22)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم..

بای مرضی عزیزم..
و مرضی دیگر عزیزم..

امیر و فک کنم ایمان بودی..
خدافظ...=)

آری .

بـــِ سلآمت .
 سپاس شده توسط parmida.a ، Brooklyn Baby
(13-06-2014، 20:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

آخ دیدم افسرده شدی از اون موقعی ک قهریدی بام V:

بزار یچیزی رو بت بگم !!!!!!!!!!!
اونموقع ک بام قهریدی برا مساحت نیم کره ی راستمم مهم نبود lo0o0o0o0o0o0o0o0l

(((((((:

(13-06-2014، 20:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

با تو خخخخخخخ Big Grin
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 165
نمیدونستی ؟
بــــــآش 3 ماه ازدواج کرده بودم (:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
امیررضا خیلی بچه ای ...

را ب را بم اخطار میدی...

اخطارو موقعی میدن ک دعوا باشه و فوش بدن ...

ن اینکه از رو شوخی فوش بدن ..

تو دیگه داری شورشو در میاری ...

عقده ی اخطار دادن داری ن !؟

خوبه مدیر ارشد نیسی انقد خودتو میگیری ...

بزار تاریخ اون اخطاری ک دادی تموم شه بعد اخطار بده ...

این کارهات گزارش میشه !!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، !~IмДи~! ، Brooklyn Baby
hi all Big Grin
 سپاس شده توسط Mr.Robot

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان