13-06-2014، 19:25
(13-06-2014، 19:24)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راس میگی...:|
(13-06-2014، 19:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشهدی ها اخلاق ندارن اصلا :| !
(13-06-2014، 19:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ما مشدی ها از همتون بهتر صحبت میکنیم-_-:|
(13-06-2014، 19:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شیوا:|؟
وات د .....
بای._.
(13-06-2014، 19:12)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چ زبون چرتی دارید:|
سلام فلسطینی:|
یه کلمه ی سیرجانی =))
توی واتساپ خواهرم کلمات ایل سیرجانی هس حیف نمیتونم اینجا بذارمش صوتیه خیلی باحاله .. ( من خودم چن تا از کلمه هاشون بلد نبودم :| )
معنی لـَــرد : بیرون :|
خفه بمیر :|
ما مثل ادم صحبت می کنیم :/ من خودم اینجوری صحبت نمی کنم بعضیا صحبت می کنن .__.
دیدم که میگما !
یه بار اومدیم مشهد از یکی خواستیم ادرس بپرسیم گفت بسه دیگه چه قد از من ادرس می پرسین این همه ادم .. توی حرم داشتم یه چیزی به مامانم می گفتم زنه محکم میزنه بهم میگه هیس .. داریم داخل حرم می شیم هجومشون منو له کرد :|
خیلی سگ اخلاقن-_-:|