امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 12:11)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا...!به شدت عصبانــی ام...!Confused

ووووی ._.
چیرا ؟ >___<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ
آگهی
(13-06-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ناراحت ک میشه..

اگه هم ناراحت شُد بهش بگو از اول اول باس میفهمید یک شوخیه !

مرضیه نگران نباش .. حتمن خودش از اول میدونسته !

میترسم آیسان ...):

از چی مرضیه ؟

برا چی میترسی ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 71
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby
(13-06-2014، 12:12)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:11)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:07)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره نازلی دقیقاااااااااااااااااااUndecided

ممنونم اقا صالحBig GrinBig GrinBig Grinخوشمله؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی.

خخخخخخخخ خوبی؟امضاهارو گرفتی؟امشب فکر کنم با ارژانتین بازی داریمBig Grin

میخوای چه کار کنی؟اول والیبالو میبینی؟
امضاهارو بده سریعBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اره اول والیبال بعد فوتبالBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
والیبال راعشق بیش تری ستBig GrinBig GrinBig Grin
الان؟
یعنی خاک بر سر من با این .. :|

فعلا :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ
(13-06-2014، 12:11)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ غلطی کنیم؟
مامان کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازم مرد؟

نه فک کنم رفت تو کما..
[/quote]

خدا بیامرزتش زن خوبی بودTongue
واقعا پس کوووووو؟
[/quote]

الان صداش میکنم
مااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
 yas fans in flashkhor.com 

(13-06-2014، 12:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ...

خوب کاری کردی ..

الان هم خودت راحت میشی هم اون دیه امیدوار نمیشه ..

ولی ناراحت ک میشه..

خب الان ک بهتره ..
فک کن بعد چن ماه بش میگفتی !
اون وخت وابسته نرت بود و بیشتر ناراحت میشد !

ولی الان کمتر ناراحت میشه ..

بش مثلا میگفتی قصدت این نبوده و نخواسی ناراحتش کنی و با این حال هنوز امبدواری ک بتونید مث قبل دوتا دوست بمونید .. !

حق باتوئه..

بش گفتم ک دوست معمولی هستیم ولی ن دوس پسر و دوس دختر...

ولی از دیروز آن نشده .. پ خ رو نخونه چی؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Magical Girl ، Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
مرضی ..-_-

قوی باش-_-

با اینکه نمیدونم قضیه چیه فقط قوی باش-_-

میدونم دلت داره شور میزنه ولی بیخیال دنیـا ..
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Magical Girl
(13-06-2014، 12:11)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:10)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:09)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ فاز عنی عه..

ترجیح میدم دیگه نیام-_-

والـــــآ...بای

سلام علیکم..|:

راحت باش..اجباری در اهمیت دادن به من نیس.
کلا نــآ اشنام.....باحاله..
کاری باری.؟
بای(!)

این چه حرفیه تو میزنی...|:
من به اجبار با کسی مراوده نمیکنم..!
حالا دوست داری برو..!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، parmida.a
(13-06-2014، 12:13)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:12)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:11)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی.

الان؟
ارهUndecided
والیبال شده ساعت6/30 بگمBig GrinBig Grin
(13-06-2014، 12:14)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:13)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان؟
ارهUndecided
والیبال شده ساعت6/30 بگمBig GrinBig Grin
باید برم ورزشگاه.
الان که کسی اونجا نیست.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان