امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

سارا...!به شدت عصبانــی ام...!Confused
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
چ غلطی کنیم؟
مامان کووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بازم مرد؟
[/quote]

نه فک کنم رفت تو کما..
[/quote]

خدا بیامرزتش زن خوبی بودTongue
واقعا پس کوووووو؟
(13-06-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ...

خوب کاری کردی ..

الان هم خودت راحت میشی هم اون دیه امیدوار نمیشه ..

ولی ناراحت ک میشه..

خب الان ک بهتره ..
فک کن بعد چن ماه بش میگفتی !
اون وخت وابسته نرت بود و بیشتر ناراحت میشد !

ولی الان کمتر ناراحت میشه ..

بش مثلا میگفتی قصدت این نبوده و نخواسی ناراحتش کنی و با این حال هنوز امبدواری ک بتونید مث قبل دوتا دوست بمونید .. !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(13-06-2014، 12:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:07)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره نازلی دقیقاااااااااااااااااااUndecided

ممنونم اقا صالحBig GrinBig GrinBig Grinخوشمله؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی.

خخخخخخخخ خوبی؟امضاهارو گرفتی؟امشب فکر کنم با ارژانتین بازی داریمBig Grin

میخوای چه کار کنی؟اول والیبالو میبینی؟
 سپاس شده توسط spent †
(13-06-2014، 12:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی ناراحت ک میشه..

اگه هم ناراحت شُد بهش بگو از اول اول باس میفهمید یک شوخیه !

مرضیه نگران نباش .. حتمن خودش از اول میدونسته !

میترسم آیسان ...):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-06-2014، 12:10)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:09)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ فاز عنی عه..

ترجیح میدم دیگه نیام-_-

والـــــآ...بای

سلام علیکم..|:

راحت باش..اجباری در اهمیت دادن به من نیس.
کلا نــآ اشنام.....باحاله..
کاری باری.؟
بای(!)
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(13-06-2014، 12:09)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:03)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه باید کسی راه بده ؟ :|

آره..!دفعـه ی بعد نبینمتـآ..!Rolleyes

حالا حرفاتو بزن بعد میندازمت بیرون..!Angel
باش ! ._.
[/quote]

آقاتون اومد رفت...میخوای من برم بیاد..؟!|:
بی شوخی میگم..|:
هع .. من فک کردم شمام دلتون برام تنگ شده .. میخواستم ازتون خدافسی کنم ..

بیخی .. به هر حال دیگه منو نمیبینین ..

خدافس (:

خوش باشید
|:
سلامـــــــــ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 70

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 70
 سپاس شده توسط صالح02
(13-06-2014، 12:11)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:10)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:08)صالح02 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 12:07)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره نازلی دقیقاااااااااااااااااااUndecided

ممنونم اقا صالحBig GrinBig GrinBig Grinخوشمله؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی.

خخخخخخخخ خوبی؟امضاهارو گرفتی؟امشب فکر کنم با ارژانتین بازی داریمBig Grin

میخوای چه کار کنی؟اول والیبالو میبینی؟
امضاهارو بده سریعBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اره اول والیبال بعد فوتبالBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
والیبال راعشق بیش تری ستBig GrinBig GrinBig Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان