امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝

(13-06-2014، 9:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Clash of Clans :/
بازی می کنی؟
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Brooklyn Baby
آگهی
نیمه شعبان بود دیه :| ولی اصلش امروزه :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(13-06-2014، 9:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 9:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی می کنی؟

پ ن پ واسه صبونه میخوره|||: ..
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، MOHSENEBRAHIMI ، RedSparrow ، Mohammad 77

قیصـر این بازیه رو خیلیی دوس داره ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mohammad 77
(13-06-2014، 9:36)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 9:34)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 9:33)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 9:31)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||

هنوز همـ که قآطی آشغآلـآیی :| !

والا دیروز ک ی دفه ی اس بود فرزام بدو بیا فلش داره خراب میشه رو سرم :|
فمیدم یکی باید مراقب آشغالا باشه :|

هع ..
منو میگهی؟اشغال؟ ..
ب خودت شک داری اخوی ؟:|

ب دوسِتان دیگرت ک میزنن محرومت میکنن میگم :|
خیلی راحتم حرف در میارن :|
خوب شد پیش اومد ی همچین قضیه ای شناختیم اطرافیانمونو :|!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl
(13-06-2014، 9:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 9:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی می کنی؟

منظورم اینه که تو بازی هست یا نه و اطلاعات بده |:

تو چی هستی؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mohammad 77
(13-06-2014، 9:36)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بخوام پس یکی و درارم :|
میرم پس صابر و در میارم :|
نه کاربر :|
:|
مدیریت تو حلق صابر :|

ی تعداد مریضن خُ ..

من موندم چون گفتم عن ، فک کردن تویی :|

چرا؟من ممکن نیس فوش بدم ینی ؟ منو چی فرص کردین ؟ فرشته ی الهی؟ :v

(13-06-2014، 9:36)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی تعداد مریضن خُ ..

plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-06-2014، 9:40)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2014، 9:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی می کنی؟

منظورم اینه که تو بازی هست یا نه و اطلاعات بده |:

تو چی هستی؟

تو دیوونه شدی|: ..!

ینی چی چی هستم|:

خر هستم|:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، RedSparrow
(13-06-2014، 9:40)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی تعداد مریضن خُ ..

گفتی عن ؟>___<
حقت بوده محرومیت >___<
من عن و فقط ب ی عده خاصی میگم :| ب هرکسی نگو >__<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl
|:

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 141 ❝ 33
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، RedSparrow

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان